onsdag 29 april 2009

Rosor & zink!
Idag har jag fyndat, hittade rosor i en ljuvligt lilarosa färg för 10:-/st på Plantagen! De får pryda en gammal myntlåda i zink som min pappa hittade åt mig på en loppis. MEN... någon okänslig människa har skrivit lådans pris med SVART TUSCHPENNA på BÅDA sidor av lådan!!!! Kan ni fatta så dumt!! Då kan man inte vara medveten om zinkens värde hos trädgårdsmänniskor... En sån sak kan irritera mig enormt och hade gjort att jag inte köpt den men det hade jag inte hjärta att säga till min far.... Jag har nu gnuggat med T-röd men icke, det sitter som berget. Någon som har några bra förslag hur man får bort spritpenna utan att skada zinken...? Tillsvidare får jag ha den stående så här på kortsidan.... (Måste tillägga att den kostade faktiskt inte mer än 50 kr så lite prutade min pappa ner den...)
Det har kommit ytterligare anmälan till utmaningen "Veckans Höjdare" jag har uppdaterat listan lite vilket ni kan se här!

Ha nu en jätteskön valborg i morgon!!!

8 kommentarer:

 1. Ser att du hittat Ormbunke en kär dam är hon, vi kan kanske träffas alla tre, har träffat henne vid ett par tillfälle.

  Vackert kombinerat med rosen färg och Zink.

  Skall fundera en stud på det här med veckans höjdare.
  /MB

  SvaraRadera
 2. Vad fint med rosen i den underbara zinklådan, ja man undrar vad den tänkte som skrev på lådan, vad trist, har tyvärr inget bra tips till dig.
  Ha en skön valborg!

  SvaraRadera
 3. Fina Zinkkrukor du fått tag på. Men jag är lite rädd för att det kan bli för varmt för växterna.Fråga på Intriören dom vet kanske något medel.Anita

  SvaraRadera
 4. Så skoj att hitta till dej-för det gjorde jag genom Ormbunkes blogg-lägger dej i min vänlista så ser jag när du lägger in nytt...
  Maria....Trevlig Valborg

  SvaraRadera
 5. En sån underbar färg på rosorna! Blir så avundsjuk. Tänk att hitta så billiga rosor. Jag bor i Finland och avundas ofta alla annonser jag ser om billiga växter i Sverige. Tänker varje vår att jag borde ta mig en tripp västerut för att hamstra lita växter! I och för sig kostar resan lite så det lönar sig kanske inte.... Trevligt att följa med din blogg!/Anna-Pia

  SvaraRadera
 6. Hej!
  Vilken fin färg på rosorna. Krukan var jättefin! Ska försöka ta reda på hur man kan få bort tusch från zinkkrukan.Ha det bra!
  Kram Marina.L

  SvaraRadera
 7. Hej! Jag hänger gärna med på veckans höjdare!!=). Kan inte lova att jag får det länkat från min blogg så att andra kan hänga på för den tekniska delen av min hjärna (spec då det gäller datorer) är inte så utvecklad..Ska försöka ;-) / Anna-Pia

  SvaraRadera
 8. Zinklådan va helt underbar! Men vilka idioter som har förstört den genom o skriva med tusch på den, fy skäms! Rosorna va ju oxå helt underbara, passade perfekt i lådan.

  SvaraRadera