måndag 20 september 2010

Dörr sökes!

Att binda en krans tar egentligen inte så lång tid utan det som tar tid är att plocka allt material.Ibland tar dessutom materialet slut medans jag binder och då får jag ge mig ut både två och tre gånger innan jag blir klar. Då är det tur att jag har svärföräldrar som ofta är i skogen. De har blivit mina leverantörer och så här ser mitt bord i uterummet ut efter helgen...

Jag har fått en ny återförsäljare för kransarna och har fem nya beställda denna vecka och då är det enormt skönt att kunna koncentrera sig på själva bindandet och ha material hemma. Det är bara att hitta fina kombinationer och börja gruppera.


Här ligger färdiga kransar på rad i uterummet. Jag skulle behöva lära mig att fota dem snyggt och ordna lite rekvisita, typ en gammal sliten fin dörr där jag kan hänga dem på.


Så, är det någon som har en fin dörr till övers och bor i närheten av Halmstad tro?

Ha en skön vecka!

4 kommentarer:

 1. Kul att beställningarna rullar in. Jag har ett gäng gamla dörrar men tyvärr är alla superfula masonitvarianter. Absolut inget att ha. De ska till tippen när jag får tummarna ur. Sorry, annars hade du gärna fått en till dina kransar.
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Full av energi binder du nya kransar! Lycka till med försäljning.
  Jag har kommit igång med mina rabatter och söker frö för Blodtopp till en av mina rabatter. Blodtopp tillsammans med Rosennäva. Jag fick idén när vi besökte Capellagårdens Örtagård på Öland.
  Men har inte sett Blodtopp som planta i någon av min stads plantskolor. Är det någon som vet,
  är den svår att få tag på som planta eller frö?

  Om du vill kan jag kolla dörr på Erikshjälpen i morgon?

  SvaraRadera
 3. Jättefina kransar Jenny!
  Möller: Jag har ett flertal Blodtopp i min trädgård.Om du kommer till Villa Älde tidig vår lovar jag gräva upp en planta till dej.

  SvaraRadera
 4. Det tackar jag för Helen! När jag besöker min
  dotter Hjärta Grönt kommer jag gärna till din
  trädgård och butik.

  SvaraRadera