torsdag 2 juni 2011

Min trädgårdVår trädgård ligger med gaveln mot gatan och trädgården går runt huset så man ser inte allt på en gång. På baksidan, i söderläge, ligger vår altan och vårt uterum. Sovrumsfönstret veter mot altanen så denna utsikt möts jag av när jag drar upp rullgardinen.


I hörnan har jag mitt senaste projekt, att skapa ett grönt rum med en sittplats där man kan sitta i skuggan eller i kvällssolen. Här är det mest gröna växter, ormbunkar, funkia, hasselört och myskmadra och de ska få breda ut sig som en grön matta.


Här skymtar man bara den rostiga bänken bakom syrenbusken.
Under bänken ska det vara alldeles grönt med myskmadran som blommar med små vita blommor.En hel del kvar, här ska ingen jord synas! Visar mer av trädgården en annan dag, trevlig helg på er!


5 kommentarer:

 1. Tack för titten! Så härlig trädgård ni har - och jag gissar att det inte är svårt att stiga upp när man vaknar till en sån utsikt.
  Ha en fortsatt skön helg - vädret verkar ju lovande!
  Kram
  Ann

  SvaraRadera
 2. Ser helfint ut...blir spännande att följa.

  Kram Ninni

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig utsikt att vakna till. Kommer att bli riktigt fint med myskmadran under bänken.
  Ha det bra.

  SvaraRadera
 5. O vilken utsikt du vaknar till:) Och myskmadran är en tacksam växt tycker jag. Kikar in och vill önska dig en härlig sommar och midsommarhelg...många soliga kramar från Maria ♥

  SvaraRadera