lördag 2 juli 2011

Stanna tiden!


Jag hinner knappt med nu! Ena dagen fotar jag vallmoknoppar för att lägga ut på bloggen och i nästa sekund har de redan slagit ut! Dessa fantastiska vallmo hade jag glömt bort att jag sått. De fick jag på posten av en bloggare, Marit med Thorins Trädgårdar. Jag vet inte om Marit bloggar längre så hon ser detta men om du gör det Marit så skickar jag en varm kram för de är ju bara helt underbara! Tänk vad bloggvärlden kan ge mycket! Synd bara att man har så lite tid. Har tyvärr blivit sämre och sämre på att blogga. Kommentarerna här blir mindre och mindre och då är det svårt att hålla bloggen igång. Jag bloggar visserligen mest för min egen skull, för att dokumentera min trädgård men det är ju alltid roligt med glada tillrop och hälsningar från likasinnande.

Nu har jag i alla fall snart semester och hoppas få lite mer tid. I höst kommer jag gå en floristutbildning då jag tagit tjänstledigt från mitt jobb så då blir det mer blommor och buketter. Längtar!

Ha en skön lördag!


2 kommentarer:

  1. Vilken fin vallmo! Ser ut som en skir variant av Patty´s Plum. Det ska jag ha i min lila och silvriga rabatt som jag har planer för.

    Nu ska jag återvända till min saft- och syltning. Kram!

    SvaraRadera
  2. Precis den där vallmon njuter jag också av för tillfället:)
    /Lina

    SvaraRadera