tisdag 6 mars 2012

Hot hot!


Rosa och orange är inte färger jag vanligtvis gillar men jag älskar verkligen denna kombination just nu! Tänk så läckert det skulle vara med en brudbukett i dessa färger! Eller vad tycker ni, rosa och orange - tummen upp eller tumme ner? 
5 kommentarer:

 1. Tummen upp såklart! Cerise och orange är favoriter hos mig i trädgården. Inte överallt såklart :-) Men dessa kraftiga och krachande färger bildar musik när de sätts samman...

  Kram

  SvaraRadera
 2. jag har tummen mitt i mellan. Jag gillar nog dem bäst var för sig, men färgerna är bara sååå härliga! kramis semlan

  SvaraRadera
 3. Sån där knallorange och rosa är kanske inte mina favoriter, men en mild och fin aprikosorange, som i din bukett, går bra.

  Kram!

  SvaraRadera
 4. Tummen upp!
  Jag tycker det är superläckert :=)

  För ca. 20 år sedan skulle jag göra en brudbukett med liten droppform och den skulle bestå av Rosor i så många olika färger vi kunde få tag i.
  Först tänkte jag att kunden hade fått 'fnatt' men hon berättade att sedan hon var liten hade hon älskat glada färger i en Tulpanbukett och redan då bestämt sig för en sådan som brudbukett fast då med Rosor.
  En väldigt, väldigt ovanligt brudbukettval för 20 år sedan men tror att det var den häftigaste jag har gjort.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 5. Jag tycker det är en riktigt härligt "knäpp" kombination :-) Lite "fel" kombo men man blir så glad :-) Skönt med lite färg också när så mycket annat är stilrent och ganska avskalat och stillsamt.

  Tack för boktipset nedan, jag är på jakt efter nån bind-dina-egna-buketter-och-kransar--och lite-annat-bok!

  Ha det gott!
  Annika

  SvaraRadera