torsdag 24 januari 2013

Vinn ett blomsterbud


Finns det något man blir gladare av än att få blommor via blomsterbud? Jo, möjligtvis att skicka dem själv! Därför är jag extra glad att samarbeta med Euroflorist och kunna erbjuda er möjligheten att tävla om en bukett som skickas via bud på Alla hjärtans Dag. Buketten heter ”Kärlek vid första ögonkastet” och har ett totalt värde på 350 kr(bukett samt serviceavgift) 

För att denna bukett ska bli din vill jag att du i detta inlägg skriver en kommentar om vem DU skulle vilja skicka en bukett blommor till. Det kan vara en vän, en familjemedlem, en förebild, din favoritlärare, din partner – ja vem som helst som skulle förtjäna lite blomsterglädje. Eller så tycker du kanske att du själv är värd lite uppskattning - det får man tycka! 

Bästa motiveringen vinner buketten. Tävlingen avslutas 10 februari och jag kontaktar därefter vinnaren för att få alla praktiska uppgifter vart buketten ska skickas, text på kortet etc. Glöm inte att uppge kontaktuppgifter, gärna mejl, i kommentarsfältet med din motivering. Buketten skickas med bud på Alla Hjärtans Dag den 14 februari.


Sprid gärna tävlingen vidare via din blogg och se fler av Euroflorist fina Alla hjärtans dag blommor här

Lycka till!


12 kommentarer:

 1. Tack för tipset och uppmuntran. Jag är gärna med.

  Faktum är att jag tycker att min man (sedan 12,5 år) skall ha buketten. Han är av den ovanliga sorten som blir trevligare med tiden. Sådant måste uppmuntras, så en bukett till honom. Dessutom har vi bara nio dagar innan (5/2) vår 12,5 årsdag, som firas stort där jag kommer ifrån (DK) - Kobberbryllup.

  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Vad vore frösådd i all sin glans om inte Helen i Piteå fanns
  Blombuketten Helen bör få
  Hon lär oss mera hur vi ska så
  Hejåhå
  Kramisar från Maj-Britt i Örebro

  SvaraRadera
 3. Nygift som jag är så borde kag kanske skicka buketten til min älsksde Leif. Men, jag skulle med hela mitt hjärta vilja skicka buketten till min barndomskamrat Eva som i förgår opererades för en tumör i hjärnan och nu upplevet de värsta dygnen i sitt liv på Neurokirurgen i Lund många mil ifrån sina barn, närs och kära. Japp, goa Eva är den som jag med en vacker bukett skulle vilja skänka värme, hopp och kärlek på alla hjärtans dag i år. //Anna

  SvaraRadera
 4. Nygift som jag är så borde kag kanske skicka buketten til min älsksde Leif. Men, jag skulle med hela mitt hjärta vilja skicka buketten till min barndomskamrat Eva som i förgår opererades för en tumör i hjärnan och nu upplevet de värsta dygnen i sitt liv på Neurokirurgen i Lund många mil ifrån sina barn, närs och kära. Japp, goa Eva är den som jag med en vacker bukett skulle vilja skänka värme, hopp och kärlek på alla hjärtans dag i år. //Anna

  SvaraRadera
 5. Jag skulle ge den fina buketten till min sambo som är så underbar - jag hade faktiskt lagt buketten i framsätet på hans bil - för jag vet hur glad jag blev när han gjorde det i min bil när vi precis hade träffats - ibland är det bra med extra nycklar :-) Och jag hade skrivit tack för de här fantastiska 11 åren tillsammans och hoppas på minst lika många till, älskar dig!

  Håller tummarna och hoppas på tur!

  Jessica Hellström
  jessica_hellstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 6. Helena i Uppsala
  Till en nybliven änkling
  Idag är det begravning och jag har glömt att skicka in pengar till någon organisation. Det stod heller ingen rekommendation i annonsen. Men tänk om jag i stället skickar en bukett till den efterlevande några veckor efter!? Till minne av den döda? Då kan han njuta länge av blomsterprakten.
  (Jag kollar den 11:e om jag varit lyckosam.)

  SvaraRadera
 7. Jag vill skicka den till min underbara make som tagit hand om en gravid fru och två små barn under hela hösten och vintern. Lagat mat, packat dagisväskor och inte minst ordnat en fantastisk jul för hela familjen. På alla hjärtans dag kommer jag att vara nykejsarsnittad och kan inte ta mig till butik eller knappt dator. Men jag vill ändå glädja maken och tala om hur mycket jag älskar honom.

  busigt (snabela) spray punkt se

  SvaraRadera
 8. Jag vill skicka en bukett på Alla hjärtans dag till min
  syster. Hon är mitt enda syskon, bor ca 6 mil från min hemort. Det är jag och hon som finns kvar från vår
  gamla familj. Jag vill inte tänka på den dagen vi inte har varandra. Kanske är det så att jag inte vågar tala om vilken betydelse det har att vi båda ännu finns i livet. Med en bukett på Alla hjärtans dag vill jag bekräfta betydelsen av att vi har varandra.

  SvaraRadera
 9. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 10. Ohh då skulle jag skicka den till min arbetskamrat som skulle behöva få lite extra omtanke. Bara för att hon är den hon är. Ja så enkelt kan det vara!
  Annika

  SvaraRadera
 11. Bästa bloggvänner- säger jag som inte har en egen blogg,men läser gör jag minsann.
  Hörnini. Kan de vara så att jag bryter mot lagen när jag kommenterar två gånger i samma ärende. Det gäller buketten som jag såååå gärna vill att skall tillfalla Helen Isacsso-Nyman. Många av oss i hela Sverige och även utomlands har den stora äran att GRATIS få lära oss massssssor om frösådd tack vare Helen. Som hon lär oss - är de någon som håller med mig om att hon ska få buketten ? Vore kul kul kul. Hoppas att ni nappar. Enligt mig är det mindre viktigt vem som vinner kommentaren - viktigt är vem som får buketten.
  All gott till alla blomstervänner med eller utan blogg
  Ma-Britt i Örebro

  SvaraRadera
 12. Hejsan. Jag vill ge buketten till min dotter Malin som flyttat till Örebro för att studera. Hoppas på tur.
  Hälsningar Anna-Carin i Mora

  SvaraRadera