lördag 29 juni 2013

Tillbaka


Oj vilket långt uppehåll det blev. Hade faktiskt funderingar på att lägga ner bloggen. Men nu är det sommar, allt blommar och mycket att hämta i trädgården så vad fasen, jag kör ett tag till! 


14 kommentarer:

 1. Kul att se dig här igen!
  Det där med ofrivilliga bloggpauser har jag full förståelse för. Det är alltid ngt annat som kommer emellan - så är det för mig iallafall....!
  Men vi ses snart här igen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Välkommen tillbaka! Jag har också haft bloggpauser ibland när inspirationen tryter eller man helt enkelt gör annat istället. Den senaste var väl på ungefär 1,5 år :).

  Stor kram!

  SvaraRadera
 3. ja blommor och jord ska göra underverk för våra själar...kramis semlan

  SvaraRadera
 4. Saved as a favorite, I really like your site!

  My web-site :: buy jumpers (scripts.affiliatefuture.com)

  SvaraRadera
 5. Very informative, keep posting such good articles, it really helps to know about things.

  SvaraRadera
 6. Förra rolex kopia året, 2019, introducerade Paris-baserade Hermès en av sina vackraste klockor ännu: Arceau L’heure de la Lune, en replika klockor poetisk ny typ av månfasindikator-tidstycke. Hermes debuterade Arceau L’heure de la Lune rolex kopior med två uppringningsalternativ (aBlogtoWatch hands-on här), antingen med en meteoritbakgrund eller med rymdliknande lapis lazuli-sten. För klockor kopior 2020 expanderar Hermes omedelbart över L’heure de la Lune-kollektionen till totalt fem modeller - vilket förmodligen är en demonstration av hur rolex klocka kopia populära bitarna är.
  Baserat på den populära Arceau-väskestilen - som ursprungligen utvecklades för Hermes 1978 - är Arceau L’heure de fake Breitling la Lune 43 mm bred, och de nya modellerna för 2020 finns i 18 k vitguld eller platina, beroende fake Omega på klockmaterialet. Detta är en större klocka men säkert fortfarande elegant, så den kan bäras som klockare stil fake Hublot armbandsur.

  SvaraRadera