torsdag 24 juni 2010

Glad midsommar!Mitt vita skåp har fått en krans så här i midsommartid. Har försökt hitta blommor som håller sig fina även torkade och jag har använt lammöron, stjärnflocka, spetsmössa och brudslöja. Vi får se hur länge de håller....


Skåpet har en speciell historia, det har varit vårens stora projekt. Mina föräldrar köpte det i en antikaffär i deras stad och har hjälpt mig att restaurera det under våren. Jag såg det endast på bild och det var långt ifrån så här fint så lite nervöst var det allt att investera i något utan att veta hur slutresultatet skulle bli. Vi har tagit bort spröjs, satt in nytt glas, nya vita hyllplan, nya knoppar, samt målat det vitt. Så här såg det ut när jag köpte det:

Skillnad va?! Nu älskar jag mitt vita stora skåp och är så tacksam att min pappa orkar med alla mina projekt och idéer för utan honom hade det inte stått där det står idag.

Nu ska städas inför midsommarafton, ha en jätteskön midsommar, vädret ser för en gång skull lovande ut så vi hoppas på en riktigt varm och härlig midsommarafton!


4 kommentarer:

 1. Ja, vad skulle man göra utan pappor? Min pappa har just gjort klart min kryddmur åt mig, och sedan ska han bygga kompostfack... =)
  Ditt skåp är verkligen jättefint, och det är kransen med. Snyggt med lammöronen!
  Ha en riktigt skön midsommar!
  /Helen

  SvaraRadera
 2. Oj,oj,oj så fint ditt skap ble...Kjempefint!!
  Nydelig blomsterkrans også du har laget og hengt på skapet.

  SvaraRadera
 3. Men vilken förvandling..... Skåpet är jättesnyggt! Vilket jobb ni lagt ner på att piffa till det... oj.... Passar jättebra tillsammans med stolarna gör det också, man skulle kunna tro att de hör ihop. Bra köp!!!

  Supersöt krans du gjort till dörren också!
  Hoppas du får en riktigt skön midsommar........
  Är hos svärmor över helgen så det blir riktigt avkopplande.
  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 4. Vilken skillnad så fint det blev i vitt.
  mvh Lena

  SvaraRadera