söndag 27 mars 2011

Fynd!Visst är det en härlig känsla när man gör riktigt bra fynd, man blir alldeles glad i hela kroppen! Om du bor i närheten av Halmstad kan du just nu nu göra riktigt bra fynd på Villa Älde som har 50% rea på ALLT i hela butiken. Jag kom hem med massor av härliga zinksaker och korgar till mitt nya uteplanteringsbord som min pappa just nu håller på och bygger på altanen. Den här korgen har jag sneglat på länge och nu fick jag den för halva priset!


Så skynda fynda! Helene har rea tom 31/3. Sedan fyller hon butiken med nya härliga trädgårdssaker, möbler och blommor!5 kommentarer:

 1. Gud vad fina saker....älskar zink och lite gammeldax korgar.....
  åh vad kul med ett planteringsbord, jag har precis kommit in och gick där ute och fundera på vad jag skulle kunna ha för ett planteringsbord....
  ha en skön söndag...kram Malin

  SvaraRadera
 2. Härligt läckra fynd du gjort!
  Ja, dit har jag fortfarande inte kommit - kanske kan det bli i sommar. Eller om det blir trädgårdsmässa där i maj i år igen - vet du det?
  Ha det gott!
  Kram
  Ann
  PS! GRATTIS till den fina utmärkelsen du fick före bloggen!

  SvaraRadera
 3. korgen på sista bilden är helt ljuvlig, just en sån som jag länge önskat mig. tyvärr är de lite långt att komma dit efter en =)
  ha de bra!
  susanne

  SvaraRadera
 4. Grattis till s fina fynd. Jag som var i Halmstad i lördags och precis i närheten av Villa Älde men tänkte inte på att gå, typiskt.
  Härligt det att du är månadens blogg i Lantliv, ännu ett Grattis!

  Ha det vårhärligt
  Anna

  SvaraRadera
 5. Tack Jenny, o så fint planteringsbordet blir!!

  SvaraRadera