torsdag 28 april 2011

Plantera i odlingssäckar!

I år har jag satt så mycket blommor så jag vet inte riktigt var jag ska plantera ut allt. Pallkragarna räcker inte riktigt till och jag funderar på odlingssäckar. Dessa sommriga randiga finns på Ikea.



Eller varför inte de här fina lantliga säckar i juteväv,finns hos Gårdsromantik


Nelson Garden har de här odlingsramen i flätad pil, Grow in bag,som även finns i vitt.


Så visst finns det alternativ till pallkragarna,det är bara att välja stil! Någon som har erfarenhet och rekommenderar någon speciell odlingssäck?



5 kommentarer:

  1. Hej! Tack så mycket för god mat och trevligt sällskap. När jag kom hem hade jag blivit så inspirerad av din trädgård att jag inte ens orkade börja ta tag i min egen. Men jag ska försöka att göra det i helgen.För jag blev ju som sagt inspirerad!
    Ha det bra!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad läckert med odlingssäckar. Tack för tipset!

    Ha en skön kväll!

    SvaraRadera
  3. Kanske skulle man köpa odlingssäckar? Eller så får det bli pallkragar? Hoppas nu att alla försådda blommor och grönsaker kommer att klara sig. Vi hade en frostnatt i denna veckan och då får man ta in sina försådda krukor.
    Skön Valborg!

    SvaraRadera
  4. Ja detta är inte dumt alls. Vi har stora trälådor som är isolerade med perenner i. Inte dumt alls. Kommer nog bild på min blogg om ett tag på dessa. Annasr har vi köpt planeringssäckar för potatisen nu. Får se om det funkar. Tittar också in en sväng mellan mitt städstök idag. Får passa på när vädret är mulet och kallt. Hemmet förfaller i damm. Kramar från Maria

    SvaraRadera
  5. Jag är jättenöjd med planteringssäckarna från Ikea. Dels är de billiga och också väldigt praktiska. Förra året hade jag tomatplantor i dessa och det var perfekt, lätt att flytta undan om solen blev för stark eller regnet blev för blött! Bara att dra in under taket. Fin sida du har, här tittar jag gärna in igen. Kram Camilla

    SvaraRadera