lördag 14 mars 2009

Loppisfynd!

Mitt nya lördagsnöje är loppisar! När dottern går på dans på lördagsförmiddagarna flänger jag runt till alla loppisar som ligger i närheten av danslokalen. Idag fyndade jag lite. Hittade detta vackra grytunderlägg i järn med en kakelplatta i. Är inte jätteförtjust i den röda rosen men plattan är lös så man kan lätt byta till ett annat mönster eller till och med göra en ram av den istället. Den åker nog ut på mitt planteringsbord som dekoration. Kan säkert rosta lite ute också... Vad tycker ni, ska jag behålla kakelplattan i? Hittade också dessa små glasvaser som jag tänkte ställa i uterummet. Har ju en ny idé om att ge det lite mer lantligt charm. Och nu har maken faktiskt gått med på att måla taket vitt (jippie!!!) fast inte före påsk...Annars hade jag lätt kunnat åkt och köpt färg så fort han sa ja... det gäller ju att smida medans järnet är varmt.... Ha en bra lördag!

4 kommentarer:

 1. Hi, hi... kul, känner igen mig, man blir så ivrig och vill sätta igång direkt med projekt. Fina loppisfynd, perfekt att passa på medan du väntar. Jag ska hälsa från Ulrika, hon tycker att det är kul att kolla in din blogg och kul att skriva en liten hälsning! Idag har de kära Halmstadsborna tyvärr återvänt ner till era trakter, = ( . Ha en skön lördag! Kram L-L

  SvaraRadera
 2. Kul att kunna fynda. Det var ett tag sedan jag var på loppis men jag får kanske snart ett ryck igen.

  SvaraRadera
 3. Hej, I dag har jag besökt en nu loppis/antik-butik i vår stad. Jag tänkte på dig när jag
  gick där, gamla mjölkflaskor, rostiga våffeljärn (du vet, sådana vi letat efter för att grädda våfflor på utflykt), mycket gammalt och rostigt, pedistaler för blommor och mer roliga grejer. Det blev inga köp för min del.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så fina fynd du gjort! Blir lite avis när du säger att du flängde runt på de loppisar som låg i närheten - här har vi en och den är öppen varannan lördag. Tror egentligen att det finns fler på lite avstånd men hur hittar men dem egentligen?
  De små vaserna var jättesöta, blir säkert riktigt snygga med en liten blomma i.
  Ha en fortsatt skön helg!
  Kram
  Ann

  SvaraRadera