söndag 6 december 2009

Andra Advent...


Jag förstår inte vart tiden tar vägen, hänger inte alls med! Jag har knappt börjat på julklapparna och inte bakat en enda lussebulle eller pepparkaka och nu är det andra advent... Det är sjuka barn och envis feber som hägrar här men så snart det ger sig så får jag nog sätta fart. Jag har i alla fall en krans på dörren nu....

11 kommentarer:

 1. Som någon klok sa till mig - "det blir jul ändå.." :) men jag förstår dig när det är sjuka i famlijen, trist.
  Du visar stämningsfulla bilder i alla fall :)

  Ha nu en bra vecka :)

  SvaraRadera
 2. Jag ahr bakat lite idag faktiskt och en del klappar är köpta men det finns en hel del pyssel som jag så gärna vill göra men det har jag inte hunnit. Nu har jag riktigt ont i halsen så jag håller tummarna för att jag inte ska bli sjuk. Då ligger man kanske pall och får inget alls gjort.
  Hoppas du får en bra vecka!

  SvaraRadera
 3. Trist med sykdom i familjen, men det blir jul likaväl. Inte stressa för det mesta finns att få köpt av bakvaror, det värsta är kanske julklappar, men nätet, det mesta finns där också, som fina böcker du visar här under, jag låter mig hela tiden fresta av dessa titlar, behöver jag säga biblan i huset är fullt? Ha en god bättring och en fin 2.a advent :)

  SvaraRadera
 4. Har själv inte köpt en endaste liten julklapp. Hoppas kunna råda bot på det nästa helg när jag ska till Stockholm. Bakat lite har jag i alla fall gjort.
  Hoppas ni kryar på er snart. Kram!

  SvaraRadera
 5. Vilket varmt och fint adventsinlägg du gjort! Fick nog julkänslor för första gången i år när jag såg det!!!

  Ärligt hade jag glömt att det är 2:a advent idag...Jobbat hela helgen med julbordsgäster, det tog hårt på krafterna.

  Tack Jenny för dina lyckönskningar vad det gäller vår dröm...I bland måste man våga, annars har man inget att vinna. Vi gick på magkänslan och det var länge sedan den infann sig. Ska absolut hälsa Leif, han mår inge vidare just nu, dåligt blodvärde och får blodtransfusion för 2:a dagen, orkar nästan inte prata...Men han är i trygga händer och det kommer att bli jätte bra, det vet jag!

  Stor kram/Åxman

  SvaraRadera
 6. Oj, vad skönt att höra att det är fler än jag som inte riktigt kommit igång. Kan ju trösta dig med att här har tiden försvunnit trots att vi inte har några barn. :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Synd att man inte kan köpa tid.
  Fin stjärna du har snyggt i den bruna färgen tycker jag.
  Lycka till i tävlingen.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 8. Tittar in för att önska en god vecka.

  Krya på er och ta det med ro.

  :)
  Emma

  SvaraRadera
 9. Hoppas ni frisknar till snart och piggar på er så ni kan njuta av julen i lugn och ro.
  Ha en skön vecka och stressa lagom ;)

  SvaraRadera
 10. Hej. Jag känner med dig och förstår. Sitter i samma sitts som du, det finns så mycket man skulle vilja hinna med och inte bara en massa måsten. Krya på er.

  SvaraRadera