torsdag 10 december 2009

Var är snön???!!

Mitten av december och fortfarande ingen snö i sikte! Det är det tråkigaste med att bo i Halland, vi har sällan en vit jul utan snarare mulet och plusgrader.... Annat var det förra året då vi firade jul i Trysil - där var minsann granarna rejält snöklädda!!!


6 kommentarer:

 1. Ja, du, jag håller med dig! Halland eller Skåne? Kan nog gå jämt ut med vintern där. Saknar också snön som bäddar in landskapen och träden i sagokläder och som gör det så där dämpat och tyst ute.Och ljusare! Knirret under skorna när man trampar i kramsnö, och en vinterromantisk jul, som den är i alla sagor och drömmar.Ja, ska man ha det så, så bor man nog tyvärr på fel ställe. Trist men sant.Men nån gång har det ju hänt att snön dundrat ner även hos oss. Man kan alltid hoppas på en upprepning.
  Ha det så gott!
  /Kram Karin

  SvaraRadera
 2. Ja, var är snön? Var? VAR?! Ska åka norrut i helgen men jag tror inte att jag kommer få se snö ändå. Nåja.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Halland är som Skåne skulle jag tro.
  Nej du får köpa lite konstsnö.
  Man får nog åka långt för att få någons snö.
  Ha det gott
  annika

  SvaraRadera
 4. Ja även vi Ume-trakten är utan snö (det var lite vitt ett tag, men nu har allt regnat bort...). Man får dra ner persiennerna och drömma om en vit jul ;-)

  SvaraRadera
 5. Ingen snö här i alla fall! Kram!

  SvaraRadera
 6. Så ska en riktig vit ju se ut. Det blir nog ingen sån här hos oss i år heller, vilket är lite ovanligt för norduppland. Brunt, brunt och mer brunt är allt när man tittar ut just nu.

  SvaraRadera