onsdag 30 december 2009

Summering 2009

Det bästa jag gjort under 2009, som jag är mest stolt över, är tveklöst bloggen. Jag startade bloggen i februari, inspirerad av en bekant som startat en inredningsblogg och hade då ingen aning om hur stort bloggandet skulle bli. Jag har inte bara mött många nya vänner, jag har utvecklat både mig själv och min trädgård och ni är nog många bloggare som nickar instämmande i detta. Bloggen har varit ett perfekt sätt att dokumentera alla projekt och nu när jag tittar bakåt inser jag att 2009 blev det väldigt många projekt, kanske mycket tack vare bloggen.

Det har också fått mig att inse att jag vill utveckla mina gröna fingrar ytterligare och jobba med kreativa blomsterarrangemang - kransar, gravdekorationer, dukningar mm.
Jag går nu och funderar på att starta en enskild firma som en sidoverksamhet utöver mitt ordinarie jobb. Bloggen har gett många goda kontakter som kan hjälpa mig på vägen. Så vi får se vad som händer 2010. Idéer finns det gott om.

Till sist, gott nytt år och stort tack alla ni som följt mig i år. Jag ser verkligen fram emot ett nytt trädgårdsår med er.

15 kommentarer:

 1. Så spännande det låter med att starta en enskild firma! Jag önskar dig ett riktigt Gott Nytt År! / Irene

  SvaraRadera
 2. Du beskriver bloggen jättebra! Det är det som det handlar om, inte som vissa tror att få bekräftelse/inbördes beundran. Nä, det handlar om att dokumentera projekt, byta idéer, inspireras/inspirera......

  Ser fram emot ett nytt bloggår ihop med dig! Kram!

  SvaraRadera
 3. Visst är det så att bloggandet ger mycket! Inspiration och glädje. Både att läsa om andras påhitt och att skriva om sina egna. Jag ser verkligen fram emot att följa dig och dina planer även under 2010.
  Varm nyårskram! Karin

  SvaraRadera
 4. Blåbärsland måste bli mitt projekt för 2009.
  Men var sjutton skall jag ha det??
  Gott Nytt till dig ockå och det var tur att du började blogga.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 5. Blåbärslandet kikade jag lite extra på igår, fick en massa nya idéer där. En kul idé!

  Jag följer självklart med till andra sidan årsskiftet. Ses igen snart!

  Gott slut och gott nytt!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Lycka till med dina nya företag, om det så sker i enskild firma eller i den egna trädgården. Möjligheterna att lyckas tror jag definitivt att du har, det har du väl redan fått bevis på i form av dina kransar. Ett tips är bara att ha en del företagsekonomi i ryggsäcken eller i omgivningen för det verkar finnas många nitar man kan gå på.

  Nu önskar jag oss alla ett gott nytt härligt blogg- och trädgårdsliv. Det ska bli spännande att följa alla nya tilltag som sker.

  Skål för det nya året!

  SvaraRadera
 7. Hej Jenny!
  Jag känner också att bloggandet gett mig en nystart till den kreativa ådran. Mina bloggar startades ju upp i påskas - och det har blivit mig ett kärt nöje att finna på olika teman att skriva och fotografera om.Dessutom har man ju träffat på så många trevliga människor!!!

  Ha det gott så länge&
  GOTT NYTT ÅR!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 8. Gott nytt år på dig med.
  Jag håller med att bloggandet ger så mycket kraft och inspiration att jag inte ångrar det för en sekund.

  SvaraRadera
 9. Din trädgård och alle dina foton har varit ett sant nöje att följa med på i löpet av året, det är så inspirerande att se vad som händer hos dig på bloggen. Lycka till med ditt nya förtag och hoppas på ett spännande 2010 från din sida också. Gott nytt år :)

  SvaraRadera
 10. Ett riktigt gott nytt år önskar jag dig också! Ja att du började blogga tycker även jag var ett mycket bra beslut ;-). Följer din blogg med glädje :-).

  Stor kram M

  SvaraRadera
 11. Jaaa, heja dig! Starta en firma, du kommer garanterat inte att ångra dig! :o)
  GOTT NYTT ÅR,
  kram Lydia

  SvaraRadera
 12. JA!!! Självklart! Ser det som bokat!
  Och självklart följer grannen med!
  kram
  Ann

  SvaraRadera
 13. Spännande, egen firma. Låt oss få vet mer säger jag som är nyfiken i en strut.

  Tomten smuger runt knuten ser jag och då vet jag att ni varit snälla. Jag själv brukar inte heller så ofta var med på kort, men det blev bra det hjälper för ens självkänsla att öva och att pyslla samtidigt med något man tycker om.
  Klart vi kommer att ses, MB

  SvaraRadera
 14. Jag kan hålla med dig precis i det du säger om bloggen. Det är inspirerande, både att blogga själv och att läsa andras. Dessutom är det bra att kunna se tillbaka lite på hur man har tänkt eller gjort. Hade bloggandet funnits när jag köpte huset 2001 hade jag nog haft en renoveringsblogg, så att jag nu i efterhand hade kunnat gå tillbaka och se hur jag gjorde (och varför...)

  Jag hoppas du får ett riktigt bra 2010 - och lycka till med nya firman när du startar den!

  SvaraRadera
 15. Gott nytt år! Det ska bli så roligt att följa din inspirerande blogg 2010!

  SvaraRadera