torsdag 14 januari 2010

Ny inspiration från Norge!

För första gången sedan jag startade min blogg så har det tagit stopp. Jag har bloggtorka! Har varit så trött på kvällarna efter jobbet så jag har och varken haft ork eller lust att sitta vid datorn. Och ingen trädgårdsds-inspiration har jag heller då det bara är metervis av snö, snö, snö i trädgården. Då är det svårt att planera rabatter och känna vårkänslor...MEN så dök det upp en ljusglimt från landet i väster....


När jag känner mig som minst kreativ skickar den räddande ängeln Mia en kreativ-blogger award!!! Jag blev så glad att jag plötsligt fick lust för ett inlägg igen! Men vid 7 sanningar om mig själv tryter orken och jag hänvisar till tidigare award här. Jag kommer inte heller skicka vidare den då jag redan skickat awarder till de flesta av er och eftersom jag inte kan skicka den tillbaka till Mia så får hon istället denna färgsprakane tulpan. En riktig vitaminkick i allt det vita, precis som awarden du gav mig Mia!

Tack...på återhörande....förhoppningsvis snart!


7 kommentarer:

 1. Hej hjärtat och grattis till din award! Du har så många kreativa bollar i liften både på jobbet och privat och ibland får det ta stopp, det är nog många som känner som du nu och det är helt ok.

  Njut av bloggtorkan, inspirationen kommer tillbaka. Själv passar jag på och tittar på dina äldre inlägg då och då, dom kan jag aldrig få nog av!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Tusen, tusen tack för dina vackra tulpan, den värmer i vintermörkret :) Blogging är kanske inte det mest kuliga just nu, själv halvsover jag över några stickor, behöver lite varma ullplagg.. Awarden förtjänar du ju likaväl, det är ingen som förvänter sprudlande inspiration 12 månader om året från någon, så samla krafter till ditt nya företag nu, trädgården kommer tillbaka om några månader och då flyttar vi ut :)

  SvaraRadera
 3. Grattis! Visst förtjänar du den.Alla är ju inte som jag pensionär.Alla dina fina julkransar är ju bara en sak du brukar hålla på med.Kul att höra ifrån dig. Anita

  SvaraRadera
 4. Bloggvärlden är väl underbar...
  Jag lever på allas kommentarer just nu.
  Undrar hur jag skall komma igång liksom...
  Vila du så hörs vi när det våras.
  kram
  annika

  SvaraRadera
 5. Grattis Jenny! Du är beundrandvärd för allt vad du hinner med...den tanken kommer till mej varje gång jag tittar in hos dej.
  Kramis, Helen

  SvaraRadera
 6. Ja det är inte lätt att ha trädgårdsblogg i vintern det blir ganska korta inlägg hos mig och långt mellan att man lägger in dom.
  Hoppas du får en bra helg!

  SvaraRadera
 7. Visst är det fantastiskt när ödet slår till - en bloggare som kommer med det rätta i rätt tid. Det är så bloggvärlden är för mig. Att bli puffad, inspirerad och "lockad" ut på banan igen när man känner sig låg.
  Är glad att du hittat tillbaka igen - och att du stannar här lääääänge.
  Kram
  Ann
  PS! Grannen hälsar

  SvaraRadera