söndag 7 mars 2010

Vårkänslor!

Tack för alla uppmuntrande ord om mitt företag. Det är skönt att ha er som bollplank, gillar ni mina kransar finns det kanske fler där ute som gör det. Det är ju som sagt en sidoverksamhet till mitt vanliga jobb så inget jag måste försörja mig på. Det är nog tur det....


Det har varit en solig helg och jag har fotat vårblommor i uterummet så jag har riktigt börjat få vårkänslor! Men nu väntar en ny arbetsam vecka.

Ha det gott!

6 kommentarer:

 1. Hoppas din vecka blir skönt arbetssam och inte jobbigt arbetssam, Jenny!!! Njuter av dina vackra bilder!
  Kram
  Ann

  SvaraRadera
 2. Din lilla firma kommer att gå bra, hoppas att du orkar alla beställingar, jag är hellre orolig för att du får för mycket att göra än för lite! Fina vårblomster, men vad är det sista, det ser ut som en riktig spännande växt.

  SvaraRadera
 3. Gratulera med nytt foretag!
  Jeg har nå vært inne på siden din - hjarta grønt. Så mange fine kranser du har laget, jeg er imponert, du er kjempeflink! Lykke til.

  Anita

  SvaraRadera
 4. Skönt att inte känna press att behöva försörja sig på pysslet. Det brukar bli mycket friare tankar och skapande om man inte låser sig vid att det ska bli en inkomst. Dina kransar kommer att gå som smör i solsken tror jag!
  Underbara bilder på vårblommorna.

  Ha det härligt!
  Anna

  SvaraRadera
 5. Vilka härliga kungsängsliljor, är lite svag för sådana.
  Och det låter ju lyxigt och skönt att slippa tänka på att företaget måste gå runt, att det bara blir en bonus i så fall.
  Ha det bra.
  Camilla

  SvaraRadera
 6. GRATTIS till att du är egen företagare = )!!! Jättekul!!!

  Kram L-L

  SvaraRadera