måndag 31 maj 2010

Nytt i betongkrukorna!


Jag har äntligen hittat skuggväxter till mina cementrör vid entrén. Det blev ormbunkar och en sort alunrot som är extra skuggtålig. Gillar verkligen kontrasten på bladen. Hittade även en kärlsksört med rödaktig stjälk som fick matcha alunroten i några av rören.


Oj vilken hektisk tid det är just nu! Avslutningar och aktiviteter både på jobb, dagis och skola, ja ni är väl många som känner igen det där. Så fastän det finns så mycket att blogga om just nu så finns det så liten tid! Det får bli korta inlägg resten av veckan!7 kommentarer:

 1. Förstår precis vad du menar! Fast jag har "växt" ifrån barnens avslutningar o dyl. Det är så hektiskt så här i slutet av våren. Men kraften hittar man i trädgården, tycker jag, fast det är klart - då ska man ju ha tiden till att vara där.
  Men ---- lugnet kommer igen!
  Ha det så gott och glöm inte bort att ge dig själv tid att njuta också,
  Kram
  Ann

  SvaraRadera
 2. Snyggt i krukorna. Gillar också den där färgkombinationen. Visst är det typiskt att när det finns så mycket fint att blogga om så har man den minsta tiden på hela året... Konstigt.... :-)

  Ha' det bra!
  kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 3. Inte så lätt att hitta bra växter till en skuggsida. Själv ska jag ha något fint hängande i amplar på norrsidan. Vi får se vad det kan bli. Dina rör blev i alla fall fina.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det är så synd att många inte bloggar så mycket på sommaren. De tär ju då vi kan få inspiration av varandras trädgårdar mm men visst kan tiden vara knapp.
  Jättefina krukor!

  Kram!

  SvaraRadera
 5. Visst känner man igen symptomen, timmarna räcker inte till, den här tiden på året. Man får sno åt sig en liten stund då och då vid datorn, det finns ju så mycket annat trevligare att pyssla med:)
  Tycker du har valt växter väl till betongrören. De kontrasterar väldigt bra mot det grå. Stiligt.
  Ha det toppen!
  Camilla

  SvaraRadera
 6. vilken bra idé att ha betongrör med växter i! ska jagg skriva upp på min komihåglista!

  SvaraRadera
 7. jaaaaa, det är definitivt mkt nu som hänger i luften...sköt om dig! Kramis semlan

  SvaraRadera