söndag 31 oktober 2010

Gåbort gåva


En sak som jag verkligen blivit inspirerad till efter kursen är egna "gå bort presenter". Inga mer köpta blommor här inte! Det behöver inte vara så svårt och blir väldigt uppskattat när man ger bort något man gjort själv. Här har jag använt oasis och gjort en rund "stubbe" som jag satt fast höstlöv runt.


Löven sätts fast med små märlor av ståltråd. Gummibandet håller allt på plats och klipps bort när allt är fast och snurrat med en snygg tråd.

Därefter sticker jag blommorna tätt i oasisen. I detta fall gula rosor och en minipumpa eftersom det ska bli en "halloweengåva". Ett par svarta bär åkte dit på slutet eftersom jag kom ihåg min lärares ord, att ta upp färgen i underlaget i blommorna(fatet som i det här fallet är svart)

En snygg cellofaninslagning och så var det klart! Voala!


3 kommentarer:

 1. Jättefin! Bra tips, ska nog testa själv nån gång. Vad var det för kurs du gick?

  Hälsningar Birgit

  SvaraRadera
 2. Men vad kul och annorlunda den blev! Jättesnygg! Vad duktig du är.

  TAck så hemskt mycket för dina fina ord om min kruka. Känns konstigt att få beröm, när jag känner mig som en riktig nybörjare :-).

  Ha det bra!

  Kram M

  SvaraRadera
 3. Jisses vad finurligt! Det ska jag ta åt mig, fasiken vilken bra grej att göra, istället för att köpa sådant som många tusen andra också köpt =D

  SvaraRadera