söndag 4 oktober 2009

Bullar, lökar och STORM...


Ja, så blev det till slut bullar på Kanelbullens dag även hos oss! Fast de tog tid att baka så det blev snarare kvällmat än fika....Men sicken kvällsmat - varma bullar och mjölk, Mmmm.....

Har köpt en hel del vårlökar idag men eftersom det stormat och regnat ute har jag inte kunnat plantera dem ännu. Måste nog gå ut en runda och plocka in mer saker för nu tar det i rejält, verkar vara en riktig höststorm på väg...Håll i hatten!!!

9 kommentarer:

 1. Bullar har det blivit här också! SÅ gott så! Var precis ute med hunden och fy som det stormar. Nu ska vi snart äta och tur är det fr jag är så hungrig så.
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Åhhh, så gott det ser ut!! Trots att vi pratat om det flera ggr så missade vi kanelbullens dag idag. Får njuta av din bild här istället. Kanelbullar och mjölk är det inget som går upp emot.:-)Här har det stormat och regnat för fullt idag.Hösten har verkligen kommit.
  Ha en fin vecka!/Kram Karin

  SvaraRadera
 3. Ja många har nog tagit tillfället denna dag att baka bullar . Här har det blåst och regnat hela dagen idag.
  Vi hade en fin dag igår soligt en riktig fin höstdag. Vi var och såg filmen "Flickan som lekte med elden". Stieg Lindbergs bok. En jättebra film. Men man bör ha sett "Mannen som hatade kvinnor". Samma milennium serie.
  Ha det gott
  Gunilla

  SvaraRadera
 4. Det där ser smarrigt ut - hur kunde jag missa att det var kanelbullens dag idag? Jetlag kan jag ju inte skylla på =)
  Fy vilket väder, hoppas det lugnar ner sig så jag kommer ut och kan plantera mina lökar (och gräva upp de frostbitna dahliorna) imorgon.
  Ha det bra
  /Helen

  SvaraRadera
 5. Vad kul att du är med i min utlottning! Mums vad gott med bullar, här blev det Wilmas äppelkaka, den var god den med!

  Kram L-L

  SvaraRadera
 6. Njäe. Inga bullar, och inte heller nedgrävna lökar. Däremot uppgrävna dahlior och uppdragna cosmos, och ngn nedgrävd rosbuske i det stormiga vädret.(Maken grävde ner ett päronträd.) Jag har ledig dag i morgon, så då fortsätter man att gräva och slåss med blåsten.
  Ha en trevlig vecka!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 7. PS!
  Läckra bilder!
  Och förresten, vem säger att man inte kan baka bullar även i morgon?...Vi får se...
  DS.

  SvaraRadera
 8. Helt galet som det blåser idag! Man blir nästan rädd att hela huset ska fara iväg. Vilka söta bullformar du hade. Om jag hade så fina formar skulle jag nog inte vilja äta upp bullarna utan behålla dem i pappret. Men det skulle inte hålla i längden, bullar är alldeles för gott.

  SvaraRadera
 9. Jösses vad gott det såg ut med hemmabakta bullar. Här finns ju inte ens köpta att värma i micron ... Ja ja, det får bli en annan dag. Bullbakens tid kanske kommer när jag återvänder till arbetslöshetens långa dagar efter praktiken igen. Än är det drygt en månad dit, så min tid går fort åt. Som tur är lägger jag en del på nöjesläsning här för att inte bara fastna i hushållsträsket.

  SvaraRadera