tisdag 6 oktober 2009

Klar för vår!

Njä....mina snödroppar blommar inte nu...Men jag har just satt 25 nya lökar snödroppar samt tre sorters tulpaner (vita, rosa och purpur) samt vit scilla så i vår, då minsann...!

Vad sätter ni för lökar?

5 kommentarer:

 1. Hej Jenny!
  För tillfället har jag två påsar pärlhyacinter som skall i jorden, varav en gul(ovanlig?)sort. Sedan brukar det bli några påsar till, av ev narcisser, och möjligen tulpaner till reapris, eftersom det kan hända att Bambi hälsar på till våren...Och kanske lite allium...Odla,nu brukar sälja ut till bra pris i slutet av hösten, så det kanske blir något därifrån.
  Balkansippor är också vackert att ha i rabatterna, som blomstermattor i vitt eller blått.
  Så du ska se de två påsarna plussas nog på sinom tid, tro mig!
  ha det bra!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 2. Hallå SuperJenny! Inte en lök i sikte. Så ser det ut hemma hos oss just nu. Vi har dock en släpkärra full med jord och väntar på två träd, en manschurisk valnöt och en prydnadsapel.

  Och så ska vi plantera alla 30 ligusterplantor som anlände idag. Men är jag ute och planterar... icke sa nicke! Våga vägra dåligt väder är mitt motto.

  Marit

  SvaraRadera
 3. Jag sätter allium av olika slag. Älskar alla sorter men mest de jättehöga.
  Snödroppar är så fint men hos mig vill de sig inte riktigt.

  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 4. Hej Jenny! Snödroppar är ljuvliga så det borde jag sätta. Hittills har jag satt allium (två varianter), en fin dubbel påsklilja och två sorters poetnarciss. Jag bara ÄLSKAR poetnarcisser!

  SvaraRadera
 5. Sån som alla andra har jag utökar mitt alliumplatage.. och krokus, det kan jag inte få för mycket av, älskar dom om våren. Jag har en god del snödroppar men jag hinner sällan att se dem, vi har så mycket snö här att som regel har dom blommat över under täcket, det står som oftast bara några stjälkar kvar när dom först kommer fram.

  SvaraRadera