onsdag 10 februari 2010

Ett hjärta på Alla hjärtans dag


Snart Alla hjärtans Dag! Är sugen på att göra en vacker blomsterdekoraton till mig själv. Jag och min man ger inte varandra en massa presenter på Alla Hjärtans Dag utan gör hellre en god middag. Kärlek kan man ge alla dagar. Och jag tycker faktiskt det är roligare att få en bukett blommor en annan dag när jag minst anar det:)

Har hittat lite inspiration till Alla hjärtans dag bukett/dekoration hos Martha Stewart, fotona nedan är lånade från henne.Det här underbara nejlikahjärtat kommer från en bok jag lånat som heter Flower Power och innehåller de mest originella, färgstarka blomsterdekorationer du kan tänka dig av floristen Malin Hidesäter. Me like!!!! Till detta hjärta behöver man ett oasishjärta, kvistnejlikor och ett spetsband. Jag har scannat bilden från boken, därav kvaliten.

Vad gör ni till Alla hjärtans Dag?

11 kommentarer:

 1. Å så vackert:ranunkler i hjärtform. Å det nedersta hjärtat ser ut som godis, mums!
  Underbart vackert!
  Kramar Ullis

  SvaraRadera
 2. Hej Jenny!
  Jag hållr med dig.. blommor en helt vanig dag istället. Tycker alla hjärtans är ett jippo för handeln.
  Fint visar du iallafall.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 3. Hon kan hon, Martha. Eller i alla fall hennes stylister. Alla hjärtans dag är inget jag firar sådär direkt. Har väl lite extra hjärtan här och var. Nu i år blir det väl OS på TV. Jippi. Älskar sport på tv och OS i synnerhet.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Det där ranunkelhjärtat var så himla fint. Vilket frosseri i dessa underbara blommor.
  Jag och min man firar inte heller just den dagen, som mest är kommersiell tycker jag. Men en liten god middag hemma kan det bli och kanske att vi gör hjärtkakor eller smörgåsar som vi skurit ut ur formfranska men det är mest för att barnen tycker det är kul.
  Ha det så gott.
  //Camilla

  SvaraRadera
 5. Håller med dej! Surprises är bäst, fast skulle det mot förmodan dyka upp lite blommor här hemma på söndag skulle jag bli glad!

  SvaraRadera
 6. Första bilden de många små ranunklerna var finast tycker jag. Tyvärr blir det nog inte mycket firat här, varken jag eller maken brukar komma ihåg den 14:e. En liten chokladbit räcker, eller några blommor förstås!
  Eva

  SvaraRadera
 7. Hej Jenny!
  Det är min jobbehelg, men jag har hittat ändå ngt mysigt på torget att pryda bordet med. Titta in i morgon, om du vill!
  Ranunkelhjärtat var då bara för underbart!
  Ha det!
  hälsn
  AnnA

  SvaraRadera
 8. Hej! Oj, så mycket inspiration jag finner här och VACKERT!Njuter av alla vackra bilderna :)
  Tack för titten! /Bea

  SvaraRadera
 9. Vilket härlgit ranunkelhjärta! Vi firar inte Alla Hjärtans dag, har vår årsdag två veckor efter så vi brukar fira då istället. Men jag köpte vita cyklamen idag, blev så sugen på lite blomsterprakt.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Vackra bilder (som vanligt hos dig). Vi brukar inte fira alla hjärtansdag överhuvud taget. Det är som du säger...kärlek ger man varje dag.

  SvaraRadera
 11. Jag håller med - en spontan present är betydligt trevligare än en "tvungen".
  Härligt bordshjärta i alla fall!

  SvaraRadera