onsdag 17 februari 2010

Ny kompis!

Jag har varit på fotokurs i två dagar och lärt känna min kamera. Tänk att jag fotat i över ett år utan att veta om alla dessa inställningar och termer! Just nu snurrar allt i huvudet men jag är SÅ taggad att lära mig mer och börja fota utanför "gröna läget". Så jag hoppas att mina nya kunskaper även kommer att synas i mina bilder här framöver. Idag blev det en lånad bild från word men jag lovar att överösa er med egna bilder framöver!

8 kommentarer:

 1. Låter superkul!
  Kram ullis

  SvaraRadera
 2. Så spännande.. det ser vi framemot.
  annika

  SvaraRadera
 3. Hej Jenny!

  Åh, så fiiin hemsida du har gjort! Superproffsig! Jag har så många frågor...vilken domän har du använt för att göra din hemsida? Hur räknar du ut hur mycket du ska ta betalt (svara bara OM du vill...du kan maila vitanyanser@gmail.com) Jag håller på och tänker så det knakar på ett pris för mina skyltar och det är sååå svårt!

  Ha det bra!
  Tack för din inspiration i att starta eget!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 4. Jag vill också gå på fotokurs! Problemet är att jag aldrig har tid.... Men nån gång ska det väl bli av. Autofokus funkar men är knappast kul, när det finns femtielva olika finesser ;)
  Ser fram emot att få se resultatet av kursen här!
  /Helen

  SvaraRadera
 5. Jag ser fram emot dina vackra bilder Jenny, behöver dem nu känner jag. Månne det bara snart bli vår...

  Bamsekram,
  Anna

  SvaraRadera
 6. Hej Jenny,
  Vilken fantastiskt vacker och inspirerande blogg du har. En fotokurs skulle jag behöva gå på, fast tiden räcker inte riktigt till...
  Ha det så gott.
  Kram/Marita

  SvaraRadera
 7. Hej på dej!
  Ser fram emot alla dina kunskapsbilder! Och kanske ett och annat tips till oss noviser. Har idag fått en bok i brevlådan som handlar om digital fotografering med tips från proffsen. Det får bli kvällslektyr framöver. Det är bra att du går på kurs då kan jag fråga dig om det är ngt jag inte fattar!!!!! ;0)
  Ha en skön och fotograferingstät helg!
  Kramarimassor
  Ann

  SvaraRadera
 8. Vad roligt med fotokurs! Det skulle jag också behöva, har bara lärt mig att ta närbilder vilket jag använder flitigt vid blomfotografering... Men det finns ju så mycket mer!

  SvaraRadera