onsdag 3 februari 2010

Fusk är tillåtet....

Vårblommorna börjar komma fram i butikerna nu trots den pågående vargavintern med köldrekord. Visst längtar man efter pärlhyacinter och lökar men när jag sätter dem på bordet vill jag ha fågelkvitter, sol och vaknade rabatter utanför fönstret. Och här är bara snö, snö, snö...De äkta vårlökarna får alltså vänta till vårkänslorna men jag har faktiskt hittat en "fuskvariant" så länge. Pärlhyacinter i tyg från Blomsterlandet som ser riktigt äkta ut, i alla fall på håll i mina kristallvaser. Så trots att jag är emot plastblommor så fick dessa följa med mig hem och påminna om att en vacker dag kommer våren och då blir de ersätta av den äkta varan!

Ta det lugnt i snökaoset!

3 kommentarer:

 1. Absolut tillåtet i dessa vargavintertider. Ja de finns mycket fuskblommor och de är bra man måste nästan gå fram och känna på dem. Tyvärr så dröjer det nog ett tag innan vårblommorna tittar fram. De har ju mycket snö på sig. Annars brukar snödropparna titta fram i febr.Ha de gott. Anita

  SvaraRadera
 2. JAg vet itne om jag längtar så värst egentligen. Jag gillar olika årstider och ännu är det helt ok med vinter för mig. Men jag kommer vara jätteglad när det blir vår men jag tycker detta också är mysigt.

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Ja de så verkligen äkta ut.
  här har det snöat till och från hela dagen.
  Ha det så bra du kan
  Annika

  SvaraRadera