lördag 30 maj 2009

Bröllopsdag!

Många har engagerat sig i mina iris som bytt färg. Nu tror jag att jag kanske har svaret på gåtan. I går slog en knopp ut som visade sig vara mer blå än de andra. Kanske att det är två olika sorter ändå och att den lila spritt sig mer. Min svärmor som köpte dem till mig för ett par år sedan minns att det stod blå på etiketten men det kan ju ha smygit sig med en lila...

Idag har vi bröllopsdag. Det är 6 år sedan vi gifte oss i Svenska kyrkan i Köpenhamn, en helt underbar dag med kanonväder och närmaste familjen samlad. Min brudbukett var otroligt vacker, bara rosor i svagt gult, aprikos och champagnefärg lindad med en tunn guldtråd med vita små pärlor. Å vad jag önskar att jag kunde bevarat den! Jag har letat fram en bild från vårt fotoalbum (inte så bra kvalité på scanningen)för att visa er. Det är med blandade känslor jag lägger ut denna bild på mig. Jag har valt att inte vara så personlig på min blogg utan fokusera på trädgården. Men samtidigt tycker jag det är kul när något blir lite personlig, mitt ibland alla rabatter, och man får skymta "ansiktet" bakom bloggen en stund. Man får ju många vänner genom bloggandet som man egentligen inte vet så mycket om, mer än vilka favoritväxter man har:) Vad tycker ni, hur personliga vill ni vara på era bloggar?
Här även en bild på vår son, då 2 år, som hoppar i rosbladen från min bukett. I Torsdags fyllde han 8 år, tänk så tiden gått fort....
I morgon blir det 8-års kalas!

Ha en jätteskön helg allihop, det ser ut att bli lika härligt väder som för 6 år sedan i Köpenhamn....5 kommentarer:

 1. Ja, så kan det kanske vara med irisen/irisarna.
  Det där med personlig får vara upp till var o en. Jag tycker det är trevligt med ett ansikte och lite lagom privat om livet mellan blommor, rabatter mm.
  Jag har en liten bild på mig vid sidan och har även visar bröllopsbild förra veckan då vi hade bröllopsdag. Man var ju så fin då så den bilden visar nog de flesta gärna upp!

  Grattis till bröllopsdagen och ha det bra! Kram!

  SvaraRadera
 2. Hallå Jenny! Vad roligt att du har lagt ut en bild på dig så att man får ett ansikte till signaturen.

  Du har en jättevacker klänning!

  Hälsningar från solBRÄNDA Marit

  SvaraRadera
 3. Hej!
  Det är konstigt med bloggandet. Först vill man vara så privat, och undviker att "blotta" sig, sedan kryper mer och mer ut...:)
  Jag har inte ännu satt någon bild på mig, men det är inte långt ifrån...

  Härliga bilder hur som helst, och du är jätte fin!!!

  SvaraRadera
 4. Jag gillar bloggar med mycket bilder och gärna med den som ligger bakom. Gillar när andra är personliga, men jag tycker alla som bloggar ska känna efter var deras gräns går. Allt blir ju trots allt lagrat och man har ingen kontroll över sina bilder och den information man lägger ut.

  Underbar brudbild och vilken bukett, mmm jättefin! Söt grabb också!

  SvaraRadera
 5. Ja, det är en ständig fråga det där, avvägningen med hur man skall var på sin blogg, man faller nog i i något som passar en efter hand.

  Ser verkligen fram emot träffen i morgon skall bara leta upp en väg beskrivning, vi väntar om du inte är där precis i tid.
  Kram Maria

  SvaraRadera