måndag 25 maj 2009

Oväntat fynd!

Jag har som många andra trädgårdsmänniskor fallit för Green Gates romantiska stil med blommiga kuddar och prickiga burkar. Lise-Lott med den fina bloggen Vita Nyanser bloggade för ett tag sedan om att hon hittat liknande blommiga kuddar på Rusta. Jag ska villigt erkänna att Rusta är en affär jag knappt varit inne i då jag helt ratat deras sortiment MEN... nu får jag ändra mig! Jag hittade dessa blommiga kuddar och köpte 2 prydnadskuddar samt 4 stolsdynor för totalt 300 kr, knappt vad en Green Gate kudde kostar....

En annan vän tipsade mig också om deras fågelbad så det blev ett sådant också... 59 kr.... Så ni som gillar Green Gate, ge Rusta en chans! Så här fina blev mina kuddar i min nya däckstol.

9 kommentarer:

 1. Tack goa du = )! Vad kul att kunna tipsa och inspirera, du har ju fått jättefint! Måste nog kolla in fågelbadet, skulle vara kul med ett sånt.

  Ha det bra!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 2. Vilka fynd du gjort! Har också upptäckt Rusta som inspirationskälla till kanonpriser.
  Och du - besök på trädgårdsmässan i H-stad blir det garanterat nästa år! Vet nog några till som hade varit sugna på det. Och då kör vi givetvis en bloggträff - hade varit jättekul!
  Vårt pysselgäng planerat för fullt för trädgårdsrundan när i nordvästra Skåne som är helgen 5-7/6. Vi startar vid halv 9 och räknar med att vara hemma trötta och inspirerade framåt kvällen. En runda som jag verkligen ser fram emot.
  Ha en härlig vecka och tack för dina goa kommentarer!
  Kram
  Ann

  SvaraRadera
 3. Åh så fint! Härligt att fynda :-)

  Kram från Ulrika

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är dom fina! Jag har också en sådan kudde och även tyg som jag la på soffan i Lugnet. Kanonfint!

  SvaraRadera
 5. Vilka bra tips! Ja, varför betal mer än vad man behöver, då blir det ju pengar över till annat som mer pynt och växter ;)
  hmmm...läste att du och ann pratade om trädgårdsmässan i Halmstad, jag vill också med nästa år!

  SvaraRadera
 6. Jamen visst kan man fynda på Rusta! Det kommer in fina saker dit lite titt som tätt så en o annan tur får man ta dit :)

  Vet du - jag har dragit upp mina aklejor tidigare för jag trodde de var ogräs! Detta är första året jag inte gjort det och vet du!? Jag har en Black Barlow!! :)

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 7. Hej Jenny!
  Ljuskronan du har i uterummet är sååå snyggt Var har du hittat den?
  Finns den att köpa nånstans månne...? Jag har en gammal sparad smideskrona som jag väntar på att få hänga ute i mitt blivande växthus. Fast det hinner nog inte bli till den här säsongen... fast man vet aldrig... Jonny kan överraska! : ))
  Kuddarna från Rusta är fina. Jag har varit och spanat in dom. Tillräckligt bra pris för att kunna ha ute. Greengate skulle jag inte våga ha ute. Lite för dyrt. : ))
  Ha det gott!
  Anneli

  SvaraRadera
 8. Hallå Jenny, jag bara älskar stolen! Sådana vill jag också ha på min veranda. Och kuddarna är jättefina till.

  Jag har inte heller varit någon Rustafantast, även om de jobbar hårt med sin reklam i syfte att få butiken mer personlig. Men jag ser att du har fyndat ordentligt och det ser jättefint ut!

  Ha det bra!

  /Marit

  SvaraRadera
 9. Jaa, Rusta har verkligen blivit en ny affär för mig. Jag ratade det också helt innan, men nu kan man ju hitta riktigt roliga grejer där tille tt bra pris :). Ser jättefint ut.

  Ha en bra dag!

  Kram M

  SvaraRadera