fredag 25 september 2009

Alla goda ting är tre

Det blev ett bra avslut på veckan. Ja, ibland händer allt roligt på en gång eller som man också säger, alla goda ting är tre. För vad sägs om ett roligt brev på posten, en present vid ytterdörren och en award i inkorgen!


Brevet kom från Marit med bloggen Thorins Trädgård och innehöll fröer! Jag rekommenderar verkligen ett besök på Marits blogg, här finns både vackra bilder och inspiration väl dokumenterat med en stor portion humor:)Jag gillar din blogg skarpt Marit!!

På min trapp stod denna vackra rosa Höstanemnon. Det var min svärmor som hade köpt den eftersom hon vet att jag länge velat ha en sådan. Hon hade också gjort denna fina mosskruka så länge ifall jag inte bestämt vart jag vill ha den i rabatten. Supergulligt! Den är verkligen vacker min nya höstanemnon, men lite blyg...


Och till sist väntade en award från Maria med bloggen Marias Trädgårdsblogg. Maria har varit en stor inspirationskälla för mig i sommar efter att jag fått se hennes underbara trädgård och hon generöst delat med sig av sina växter. Jag kan rekommendera ett besök på någon av hennes bloggar, hon tar både vackra foton, gör smycken och ordnar roliga trädgårdesteman på tisdagar.

Awarden vill jag gärna skicka vidare till alla som troget kommenterar här. Ni har blivit mina vänner fastän vi aldrig setts eller pratat i "real life". Era kommentarer betyder jättemycket för mig och efter varje inlägg går jag in om och om igen för att se om ni varit inne. Det är ni som gör det så kul att blogga!

Och givetvis även alla ni som läser utan att ge er till känna. Ni är alla varmt välkomna och det vore roligt om ni ville skriva en rad så jag får veta mer om er- men det är bara om ni själv vill!

Ha en toppenhelg!

9 kommentarer:

 1. Vad härligt att läsa ett så positivt inlägg! Det blir man inspirerad av. Lycka till med dina fina höstanemoner!

  SvaraRadera
 2. Så roliga grejer för dig! Jag är glad över att det är helg nu. Känns skönt! Hoppas hinna med lite trädgård. Kram!

  SvaraRadera
 3. Grattis och grattis och grattis! =) Visst är bloggvärlden helt underbar.... Och höstanemon är verkligen en fin present!
  Jag har börjat på min armeringsnätberså idag. Men det ska till ett tak också, och det är tveksamt om det kommer på innan jag åker till England. Men min idé verkar iaf funka, så jag återkommer med foto!

  SvaraRadera
 4. Visst har jag bilder på purpurvindan, har bloggat om den tidigare bl a här: http://miashem.blogspot.com/2009/09/frosamlingen-utokas.html

  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Vilken gullig svärmor och vilken fin höstanemon! Vill ha en själv och har blivit lovad en av en kollega. Vet inte var jag ska sätta den men jag får väl göra en egen fin mosskruka att ha den i tills vidare.

  SvaraRadera
 6. Vad fint att få ett brev med fröer! Då tänker man på våren och nästa säsong.
  / Marie

  SvaraRadera
 7. Awarden är du värd, grattis till den!
  Visst blir man glad av små överraskningar stora som små.
  Hoppas du får en skön lördag!

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig dag du måste ha haft, trå gåvor samma dag. Grattis :)

  SvaraRadera
 9. ok, sent på natten, dags att sova, jag mente TRE, God natt :)

  SvaraRadera