måndag 30 november 2009

Mer inspiration!


Idag har jag varit hos Helen på Villa Älde med fler av mina kransar och då fick jag möjlighet att fota dem i hennes härliga miljö. Oj vilken lyx att ha en hel butik med rekvisita! För er som bor i närheten av Halmstad kan jag verkligen rekommendera ett besök på Villa Älde. Här finns fullt av härlig romantisk inredning och märken som tex Bloomingville-Trendkompagniet, Ludvig & Co, Jeanne dÁrc Living mmm. Nu i adventstid har hon adventsiffror, kulor i fattigmanssilver, zinkfat och mysiga lyktor. Jag vill ha ALLT i hennes butik!!! Gjorde ett inlägg i somras från hennes mysiga trädgård (sommartid har hon också trädgårdsprylar och blommor) som ni kan och läsa här!

Och visst blir det skillnad på bilderna med riktig rekvisita till!
Nu ska jag så sakteliga bygga upp en hemsida med alla mina bilder på kransar jag gjort i år. Det är så roligt att höra att det inspirerar er, jag delar gärna med mig, var inte rädda för att använda annorlunda material som tex brysselkål eller hasselnötter i era kransar. Och för er som inte är pyssliga av er utan hellre köper en färdig krans, tja..., ni vet var jag finns!

5 kommentarer:

 1. När man kommer till sådana butiker blir man jättesugen på att öppna eget. Men det är nog mycket slit med det också. Bättre då att få gå där och njuta av alla fina saker.
  Ha en fortsatt bra vecka! Kram

  SvaraRadera
 2. Söta söta kransar. Nu ska jag kika in hos Villa Älde.

  Ha det gott,
  Emma

  SvaraRadera
 3. Åhh så fina kransar du gör! Här blir man verkligen inspirerad! Lycka till med allt! Ha en fin dag! / Irene

  SvaraRadera
 4. Vad du är duktig!!!! Mycket fina kransar! :)
  kramar

  SvaraRadera