torsdag 5 november 2009

Trädgårdsrelaterad badrumsrenovering!

Många har frågat mig vad man som trädgårdsbloggare skriver om på vintern. Tja, nu är detta ju min första vinter i bloggvärlden och jag kan ju redan nu känna att jag inte är lika flitig med inläggen som tidigare. Antar att många kanske väljer att skriva om projekt inomhus men även om vi ständigt har renovering på gång i vårt 70-tals hus så vill jag hålla detta till en ren träådgårdsblogg, inte en inredningsblogg. FAST... vårt 70-tals badrum platsar nog trots allt in här men tanke på den här tapeten...

Förutom den här storblommiga tapeten i hela rummet så matchar handfat och toalett i grönt...

Men nu äntligen ryker det...vi har satt in ett takfönster över toaletten så nu kan killarna titta på stjärnorna när de kissar...(sonens uttryck!) Sedan blir det vitt kakel på väggarna och grått på golvet samt på en fondvägg. Fast nu får jag sluta, annars blir det nog trots allt ett inredningsinlägg....

Hur gör ni, blandar ni inredning och "utredning" på era bloggar?


10 kommentarer:

 1. För mig känns det helt ok/naturligt att skriva om inredning inomhus istället för inredning utomhus vid denna årstiden. Sen kommer det så kalrt en del tankar om växter och planer också under vintern. Det blir även en del pyssel och det framförallt i juletid. Som kransar och annat.
  Men man gör som man vill såklart! Kramar!

  SvaraRadera
 2. Hallå SuperJenny!!! Det gäller ju att hitta rätt typ av inlägg, precis som du har gjort nu. Och snart är det ju jul med massor av dekorationer, kransar och blomsterarrangemang.

  Efter det är det ju snart vår igen! Tjohooooo.

  LÄNGTAR REDAN

  KRAM

  Marit

  SvaraRadera
 3. Kan tycka det är riktigt vackert med blommiga tapeter men förstår om ni vill göra om :-)

  Såg ditt fina hjärta till lilla A, det är så skönt att de har så bra vänner omkring sig.
  Och fortfarande och för alltid en stor saknad.

  Ha det gott
  Kram från Ulrika i Sandviken

  SvaraRadera
 4. Hej Jenny! Vill man hålla sin blogg helt "utomhuslig" blir det ju lite svårare såhär framåt vintern. Själv valde jag att ta med lite av varje. Eftersom jag startade min blogg i september så minskade de trädgårdsrelaterade inläggen ganska snabbt. Ser fram emot nästa vår och sommar då det går att fokusera på utomhus igen. Kram

  SvaraRadera
 5. Vilken fin blogg du har! Vacker och väldigt fina bilder. Roligt att hita hit!
  Det är ju så att vi trädgårdsmänniskor alltid längtar till odling och blommandet – så "arkiv"-sommarbilder att få titta på under vintern är ju underbart!
  Hej hej
  /ann marie

  SvaraRadera
 6. Nej, gud så skönt, jag trodde jag var den endaste i hela världen med ett 70-tals bad. Hade mitt ändå vart grönt - jag har orange!! Jag har två bloggar, en för trädgård och en för allt annat så det blir nog mindre en tid framöver.. eller så har jag tänkt föröka systematisera lite av plantorna, vi får se.. vill du se mitt bad?
  http://mialivet.blogspot.com/2009/08/shabby-chic-2009-vart-vackra.html
  jag varnar för starka bilder ;)

  SvaraRadera
 7. Hej Jenny!
  Jag tyckte nog tapeten var rätt tjusig ändå...Utan matchande toastol/inredning...
  Var jag kufisk nu...
  Det är klart det är kul att renovera och byta ut...Det håller vi också på med häroch var...
  En fortsatt trevlig Helg!
  önskar
  AnnA

  SvaraRadera
 8. Hej!
  För mig är det trädgård och som Ann-Marie säger så finns det ju bilder i lagar med tankar runt trädgård. Dessutom har jag svårt att dela med mig av ideer eftersom det är det jag lever på.
  Jag gillar absolut inredning men jag har satt min gräns för privat där.
  Ha en skön kväll
  Annika

  SvaraRadera
 9. Bortsett från en bild på min bokhylla med trädgårdsböcker har jag hållit insidan av huset borta från bloggen. Där går liksom min gräns för privatlivet...
  Vintertid kan man ju frossa i arkivbilder, sedan har man kanske intressanta krukväxter att blogga om, och så frösådderna förstås. Hunden kommer kanske med på ett hörn också.
  I år är första vintern sedan jag köpte huset 2001 som jag inte håller på att renovera, det känns jättekonstigt! Särskilt som badrummet håller på att falla i bitar. Men det får vänta tills jag pluggat klart. Ditt badrum verkar bli jättefint, jag gillar den svala enkla stilen.

  SvaraRadera
 10. Det är ju din blogg, så vill du skriva om inredning så gör det :-)Fast det är klart, det går ju förstås att ha en inredningsblogg och en trädgårdsblogg också. Kan ju vara nog så kul. Kransarna är superfina, jag tror jag måste gå en kransbindarkurs snart :-)

  SvaraRadera