tisdag 24 november 2009

Nu ska jag....

Nu ska jag avslöja varför jag stressar som en tok, binder kransar på löpande band och har huset fullt av lingonris!

Som så många andra bloggare har jag en dröm om att någon gång starta något eget. Att skapa och vara kreativ är min passion och just nu är det roligaste jag vet att binda kransar och göra dekorationer med blommor. Och nu har jag fått en fantastisk chans via mitt jobb att "testa marknaden" och sälja mina kransar på en julinspirations-kväll för tjejer. Otroligt kul men nervöst för hur många kransar ska jag göra, kanske säljer jag ingen alls eller så jättemånga!!!

Och jag som inte ens gått någon floristutbildning utan bara binder på mitt eget vis - håller det? Ja ni förstår att stressen just nu är total! Jag är dessutom själv med barnen i veckan och har körningar till diverse aktiviteter och kompisar så jag springer fram och tillbaka och pysslar emellan...Och eftersom jag inte har någon bra arbetsplats att stå på så har jag grejer överallt i huset, lingonsris, snören, hjärtan, saxar och sekatörer huller om buller.
MEN det ska bli så spännande att se om folk gillar mina kreationer! Bjuder här på ett urval så får jag berätta mer efter torsdagen.
Som ni förstår har jag en del kvar att göra.... Håll nu tummarna för mig på torsdag!

14 kommentarer:

 1. Självklart blir det bra - jag vill ha allihop! De är superfina! Själv är jag inte den pyssliga typen, är nöjd med mig själv om jag knåpar ihop en krans eller två till jul. Och jag är nog inte ensam. Så jag tycker det är underbart att det finns såna som du, som kan fixa vackra härliga kransar - och originella dessutom. Det kommer säkert att bli jättelyckat!
  Håller alla tummar och tår för dig!

  SvaraRadera
 2. Jag håller tummarna, men det är egentligen onödigt, dom kommer att gå åt som smör i solen, helt underbara allihopa :)

  SvaraRadera
 3. Va kul! Jag vet hur du känner för det där att du inte gått utbildning mm men man kan kunna ändå faktiskt. Önskar dig lycka till! Kram!

  SvaraRadera
 4. Du behöver inte vara orolig, massor av folk kommer att vilja köpa dina fina kransar! Eller du kanske ska vara orolig förresten... de kommer nog inte att räcka till ;). Lycka till och ha det så mysigt! Kram

  SvaraRadera
 5. Stort LYCKA TILL! Jag tror att det kommer gå jättebra. Du är ju så duktig och gör så fina saker. Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas det går bra för dig, kransarna är jättefina!
  Lycka till
  Kram

  SvaraRadera
 7. Du har gjort jättefina kransar. Man behöver inte ha utbildning och papper på att man kan det man kan alltid. Resultatet talar för sig själv. Jag tror säkert att du kommer att få sålt massor och jag är säker på att de håller.
  Lycka till!
  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 8. Underbara kransar! Skulle passa så fint i min butik...jag handlar gärna OM det blir nån över.
  Annars är ju VÅR-kransar nåt att se fram emot.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 9. Hej!

  Vi håller på att undersöka hur och vad människor brinner för i sin trädgård. Detta gör vi genom en undersökning bland trädgårdsbloggare över hela världen. Vill du vara med och dela med dig av dina åsikter? Vad är nytt och hett i trädgårdsvärlden och vad är ute? Läs om de trädgårdsteman som är påträffade i tusentals trädgårdsbloggar runt om i världen. Vad tycker du dessa teman? 


  
“Den framtida trädgården” är ett projekt som drivs av Kairos Future (www.kairosfuture.com). Det syftar till att kartlägga globala passioner och trender, relaterade till trädgården. Vi vill gärna veta mer om just dina passioner och idéer om nya trender. Enkäten tar ca 5 minuter att fylla i och om du lämnar din e-mail adress som skickar vi resultatet av undersökningen till dig.


  Klistra in nedanstående länk i ett nytt fönster så öppnas enkäten
  http://www.easyresearch.se/s.asp?WID=752894&Pwd=93845524

  SvaraRadera
 10. Så vackra de är, du är super duktig och jag är helt övertygad om att du får slutsålt! Jag håller tummarna OCH tittar förbi i morgon kväll. Kram

  SvaraRadera
 11. Jättefina kransar! Håller tummarna.

  SvaraRadera
 12. Så kul och de kommer att gå som smör i solsken det är så fina.
  Fick en ide... du får gärna mejla mig.
  Kram
  Annika

  SvaraRadera
 13. Kransen med lingonris och röda hjärtan var jättefin. Den skulle jag definitivt köpa av dig om jag var på din marknad. Det går nog hur bra som helst för dig. Lycka till.

  SvaraRadera
 14. Heisann!
  Så driftig du er. Kransene er til å spise opp - som vi sier i Norge. Det betyr at de er vakre!
  Hvem ville ikke ha en slik en på døra?

  SvaraRadera