måndag 16 november 2009

Unna er Spa i vinter!

Det blev en toppenhelg på spa med vänninorna! Den här årstiden när det blir allt mörkare behöver man ju ladda batterierna och då kan jag verkligen rekommendera att åka på spa. Tänk att bara strosa omkring i morgonrock och inte ha några måsten eller tider att passa utan bara få vara sig själv, bada bubbelpool, läsa, bada bastu...ja, ni hör ju själva, vem längtar inte efter det! Det finns ju idag en uppsjö av anläggningar som kallar sig spa. Förutom Stenungsbaden, där jag var i helgen, kan jag även varmt rekommendra Hotel Tylösand Spa i Halmstad. Lördagar brukar även vara en del party så är du bara ute efter lugn och ro, stillhet och tysnad, så är Söndag bästa alternativet!

Bild från Hotel Tylösand Spa


Bild från Stenungsbaden Yacht Club


Men nu är man hemma i verkligheten igen, disk, tvätt, aktiviteter,gympapåsar, läxor och jobb, jobb,jobb....
Men jag åker snart på spa igen.....!

7 kommentarer:

 1. Det låter ju bara för härligt. Jag har aldrig varit på spa men kan ju tänka mig att det verkligen är avkoppling. Vilken fantastisk utsikt....

  Hoppas du är pigg och utvilad nu!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Hi,
  Where is that wonderful place?
  Fantastic!
  Bye,

  Lúcia
  www.fazemosdeconta.com
  www.luciamrusso.com

  SvaraRadera
 3. Vilka härlig helg du måste ha haft. Det är ju en bit till Stenungsbaden men där verkar mysigt.
  Har övernattat där en gång men kom inte ihåg nåt SPA. Ha de gott. Anita

  SvaraRadera
 4. Åh vad härligt med en liten getaway! Men det dröjer nog lääänge innan det blir ngt sånt för oss... Inte innan bebben har kommit iallafall, och sedan vill jag nog att bebben ska ha växt till sig lite också... Men det låter ju som två riktigt bra alternativ när dagen väl kommer!

  Ha det bra!

  Kram M

  SvaraRadera
 5. Åååå vad underbart, nu skickar jag ju stora tjejn på High schookl musical tack vare tips från dig, nu kanske jag måste skicka mig själv på spa.. Härligt låter det. MB

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar upplevelse det låter som att ni hade! Skulle du kunna tänka dig att berätta lite om den i en kommentar på vår sida så att ändå fler kan få ta del av den? Och förhoppningsvis få det lika härligt :)

  Stenungsbaden Yacht Club hittar du här: http://sparesorts.se/2013/09/28/stenungsbaden-yacht-club/

  SvaraRadera