måndag 23 november 2009

Och vinnaren är....Min lilla utlottning fick ett enormt gensvar och jag har nu fått 67 adventstips som jag ska hinna med innan söndag...
Min son fick denna gången äran att dra en av över hundra lotter(!) och vinnaren blev......


................................trumvirvel......................................

Annika med bloggen Julhuset!
Annikas tips: Är att till advent ska alla julklappar med mera vara färdiga så att jag bara kan njuta av hela decmber med allt det härliga som julen för med sig.

Tyvärr svårt för mig att eftersträva, jag som inte ens bestämt hur min adventljusstake ska se ut till helgen...Men visst hade det varit önskvärt att stressa mindre och njuta mer av julen - eller hur?! Annika, mejla mig din adress så kommer ditt krans-kit på posten!

Idag har jag fått TVÅ awards, båda från grannlandet i väster, fantastiskt!!! Det är Bjørg Nina med bloggen Vilt og vakkert samt Mia med Mias hageliv som utdelat dessa och tanken är att man ska dela ut den till 15 nyupptäckta bloggar. Nu har jag delat ut mina awards till många av er redan (och helst skulle jag ju vilja skicka tillbaka den till både Nina och Mia) men istället tänkte jag välja ut några nya bloggerskor som kommenterar flitigt hos mig och som jag med denna award vill ge lite uppskattning och säga "keep up the good work"!!!

Dessa är:
Karin med bloggen Mina Rum
Skogstrollet med På grön spaning med Skogstrollet
Anna med Lycka i Halland

Ha en skön kväll!

6 kommentarer:

 1. Grattis till vinnaren av kranskitet. Själv var jag för säkerhets skull ute och plockade lite lingonris och annat smått och gått idag. :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 2. Tack för den fina awarden, som är min första. Det enda som gjorde mig lite putt var att den inte går att förstora någonstans så man kan läsa texten i den, men jag håller gott och väl tillgodo med omtanken från dig. Nu får jag nog fundera ut vilka som ska få den. 15 personer är ju en del ... även om det handlar att plocka ut namn från länklistan.

  Som tur är fick jag ju en hjärtkrans av mamma igår på julmarknaden, annars brukar jag inte få den förrän på födelsedagen strax innan jul. I år kan den få hänga hela advent.

  Med tanke på allt du skulle hinna av tipsen så kan jag ju lugna dig med att många var lika. Du hinner nog adventsfika både en och två gånger. Dessutom är det ju bra att inte ta allt på en gång.

  Ha en mysig adventstid!

  SvaraRadera
 3. Så kul med awarder! Och...otur att inte vara vinnare. Hoppas att det är bra med dig! Så fin krans du har gjort!

  Ha det bra!
  Kram L-L

  SvaraRadera
 4. HJÄRTLIGT TACK JENNY, jag känner mig hedrad att få min första award från dig! Lycka till med kransverkstaden, jag är sååå nyfiken på hur det går för dig.

  Önskar dig en lugn och harmonisk 1:a advent!

  SvaraRadera
 5. Grattis still vinnaren och din Award!
  Underbar krans i ditt förra inlägg.
  Må gott! /Bea

  SvaraRadera
 6. Tack till vinsten skickar, min adress.
  Håller med föregående talare underbar krans.

  Ha en bra vecka
  Annika

  SvaraRadera