torsdag 11 juni 2009

Grönt är skönt!

Vilket oväder!!! Bara regn, regn, ingen sommar i sikte... Men växterna mår bra och färgerna förstärks verkligen i regnet. Jag har inte vågat mig ut för att fota utan bjuder på några "torra" gröna bilder på funka, rosenplister och randgräs, olika kombinationer av grönt och vitt!

Första fotot togs för ett par veckor sedan när funkian stod i givakt!
Hur vacker är inte daggfunkian!!!


Förgätmigej med sina vackra blad och blå blommor mitt ibland det gröna!Randgräs - en favorit bland gräs även om de sprider sig som ogräs....I morgon har vi skolavslutning. Det ska tydligen regna hela dagen så det blir paraply och regnkläder över sommarklänningen....
Ha en skön helg på er!

7 kommentarer:

 1. Ja, blommorna blir glada! Jag funderar nu på hur vi ska kunna ta foto på skolavslutningen nu när det ska regna. Hm....

  SvaraRadera
 2. Mycket snyggt med det vita och det gröna ihop! Här är regnet efterlängtat...blommor och växter som hängde i början av veckan mår nu bättre. Typiskt om det blir regn i morgon. Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar funkia. Har några olika Hosta varianter och dom blir så fina och täta. Perfekt om man vill slippa ogräs! : ))
  Just nu söker jag med ljus och lykta efter roliga vackra buskar som är härdiga. Jisses, det var svårare än jag trodde att hitta sådana! : ))
  Jag får nog varva med mycket roliga perenner istället.
  Ha det gott!
  /Anneli

  SvaraRadera
 4. Vackra grön-vita kombinationer1
  Katarina

  SvaraRadera
 5. Love it! Superfina kombinationer du har där, är det förgätmigej du har där tillsammans med randgräset? / Ann

  SvaraRadera
 6. Vilka jättefina växtkombinationer!
  Mitt randgräs har jag i kruka numer. Det är så vackert men så svårt att hantera när det sprider sig.

  Gillar verkligen aklejorna i förra inlägget!

  Kram
  Anna

  SvaraRadera
 7. Så härliga bladkombinationer du har skapat. Och ja, hu som det regnar...hoppas det snart slutar, för nu är t o m jag nöjd med regnet!
  Ha en härlig helg,
  Lydia

  SvaraRadera