måndag 22 juni 2009

Kan man förmedla rosdoft på bloggen?


Å så underbart min vita ros doftar just nu!!! Jag riktigt önskar att bloggen kunde förmedla doften och att jag kunde spara den här känslan och ta fram i februari....Men där är ju bloggen så bra, jag kommer garanterat att ta fram dessa bilder i vinter och njuta av minnet. Hoppas jag även kan skänka er en stunds rosnjutning med dessa bilder!

Till sist en annan ros av ovanligare sort och med randiga ben...


8 kommentarer:

 1. Vilka fantastiskt fina rosor. Vet du namnen på dessa jag älskr doftande rosor. Jag har inte så många för de fryser bort ibland så de måste vara härdiga hos mig. Jag har Honungsrosen som doftar underbart. Annars doftar de inget speciellt de andra rosorna.

  Ha det gott

  Gunilla

  SvaraRadera
 2. Ah så ljuvligt... och snart har du ett underbart täcke av små "snöflingor" på marken av alla rosenblad... : ))
  Jag har planterat två nya rosor som jag verkligen hoppas ska ta sig den här gången. Jag tror jag har haft för dålig jord tidigare... : (
  Jorden är a och o och gödsel i massor så klart.
  Ha det gott!
  /Anneli

  SvaraRadera
 3. Den vita är väl en Mme Plantier? Jag ahr den men väntar fortfarande på att den ska slå ut sin första blomma för året.
  Snygg den där sista blomman i randigt också!

  SvaraRadera
 4. Så fina! Jag kan faktist känna doften ändå hit, mmmmm...... = ). Vad go hon är lilltjejen, ser ut att vara mycket lik pappa på den bilden = ).

  Kram L-L

  SvaraRadera
 5. Om det är mme Plantier har jag tur för den har jag också. Jättefina, speciellt rosen med randiga ben... ska skicka över saxifraga til dig bara "livet" lugnar sig lite här hos mig.

  SvaraRadera
 6. fel blogg, men du kan också få om du vill ha :-)

  SvaraRadera
 7. Njuter av dina vackra bilder, sitter i sommarstugan med trevlig miljö omkring mig här på landet. Vilken gofia ni har :-)

  Kram från Ulrika i Sandviken

  SvaraRadera
 8. Mmm det är nästan att jag känner doften, de är helt ljuvliga.
  Jag har med sen semester detta året och nedräkningen kan börja, snart bara tre veckor kvar....

  SvaraRadera