tisdag 23 juni 2009

Tema vitt!


Idag slog min frösådda svartöga ut! Den är min såfavorit, har alltid lyckats bra med den men bara provat de gula varianterna tidigare så i år är det extra kul att prova en ny sort, en vit! Jag har annars inte så många vita blommor i mina rabatter, de går mest i blått, rosa och purpur. Men ikväll gick jag en sväng i trädgården och hittade fler vita blommor som blommar för fullt.

Här en vit Malva som min svärmor sådde för ett par år sedan, den har brett ut sig och blommar flitigt år efter år!


Vit löjtnadshjärta - en riktig gammal mormorsväxt som påminner om min barndom och somrarna i min mormor och morfars trädgård.


Ja så har jag förstås min vita ros men det känns som jag tjatat färdigt om den nu.... Mer rabatter senare i veckan! Jag har nämligen fått en inkräktare... en GUL..!!!!!

5 kommentarer:

 1. här doftar det av uuunderbara blommor!!

  Kramelikram
  ~~♥Millan ♥~~

  SvaraRadera
 2. Vitt är en ljuvlig förg på blommor...en av mina favvisar!

  SvaraRadera
 3. Så underbara foto på blommorna.
  Det skulle vara bra om man kunde förmedla doften på bloggen.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja ibland önskar man verkligen att man kunde förmedla doften från trädgården och känslan... För visst får man en speciell känsla när man trampar runt i sin trädgård, rör vid blad, beundrar blommor osv :)

  SvaraRadera
 5. Vitt gillar jag också!
  Hade en inkräktare även här - en blå växt hade letat sig till vitarosavinröda rabatten. Fy på sig! Åkte bort illa kvickt. Kram!

  SvaraRadera