måndag 15 juni 2009

Midsommardukning!

Bild från hemmakanalen.se

Blev ett så tråkigt inlägg innan om frost och kyla, usch, för att få upp midsommarstämningen igen kommer här ett inlägg till!

Är det fler än jag som ska ha gäster hemma på midsommarafton och sitter och funderar på dukningen redan nu? Tycker själv att dukningen är halva nöjet av festen, gillar verkligen att planera blommor, servetter, fina dukar och porslin! Hur kommer era bord se ut på midsommarafton? Gult och blått? Hundkex och smörblommor eller något annat helt otraditionellt? Jag utmanar er här att fota er midsommardukning på fredag och lägga upp den på er blogg under helgen som kommer! Själv kan jag avslöja att det inte blir gult och blått i år men romantiskt och somrigt, får se om fler av rosorna hunnit slå ut, bara nu inte den jäkla frosten kommer...aj då, nu var jag där igen....bäst att sluta positivt....heja sol på fredag!!!


6 kommentarer:

 1. Vilken spännande utmaning! Det ska bli kul att se och inspireras av alla fina dukningar som skapats under helgen!
  Själv ska vi sitta utomhus (förhoppningsvis!) på en campingplats så vår dukning blir nog inte så avancerad - men jag gör ett försök med kameran och ser om det blir en intressant bild.
  Ha det gott!
  Kram
  Ann

  SvaraRadera
 2. Åh vad kul med midsommar!!! Kommer ihåg midsommar i Mellbystrand mmmm.....
  Ha en bra midsommar!!!

  Kram L-L

  SvaraRadera
 3. Dukningen är helt klart en kul grej i det hela. Har itne planerat hur vi ska duka ännu. FÅr se....

  SvaraRadera
 4. Jag skall fira midsommar ute på vårt sommarställe. Dukningen har jag inte funderat över ännu jag är inne på mat funderingar.
  Hoppas bara att det blir bra väder. Men myggen kan bli besvärlig nu när det har regnat så mycket.

  Ha en fortsatt bra kväll

  Trevlig Midsommar

  Gunilla

  SvaraRadera
 5. Hej Jenny!
  du har verkligen fint i din trädgård!!

  Jag kan tyvärr inte stoltsera med en vacker midsommardukning... Vi brukar fira hos en kompis, i deras sommarstuga...massor med folk, och ofta blir det papperstallrikar :S
  Men gott äter vi, och roligt har vi ;)

  glad midsommar till dig!
  kram Hanna

  SvaraRadera
 6. Fint du har gjort. Jag skall ha jordgubbar och smultron på bordet. Plockade lite redan igår och jag tyckte det blev lite annorlunda så det blir det på fredag också.
  Ha en skön midsommar
  Annika

  SvaraRadera