söndag 8 november 2009

Utlottning av krans-kit!


För en liten stund sedan passerade min besöksräknare 10.000 besökare. De innebär att "I mitt gröna hjärta " har haft 10.000 unika besökare på mindre än ett år. Detta måste firas och som tur är har jag en liten utlottning som legat på lut....
Många verkade gilla min hjärtkrans och en del av er har uttryckt önskan att göra egna kransar. Så nu lottar jag ut ett hjärtkrans-kit så att du enkelt själv kan göra ovanstående hjärta!


I detta kit ingår följande:
En hjärtstomme med upphängning
Lingonris
Grön spoltråd
Ett litet zinkhjärta
Rödvitrutigt band

Vill du inte göra kransen ovan så är stommen fin som den är eller med gransris eller murgröna, du kan ta det du gillar!


För att vara med i utlottningen vill jag att du kommenterar detta inlägg och ger ett Adventstips! Det kan vara ett pyssel, mat eller dryck - något du brukar göra till Första Advent. Länkar du dessutom från din blogg hit med någon av bilderna ovan så har du en "lott" extra. Vinnaren kommer dras söndag 22 november och meddelas måndag 23 november så du får ditt krans-kit lagom till Första Advent. Har du ingen egen blogg är du välkommen att mejla ditt tips på gronahjartat@gmail.com

Ska bli så spännande att höra era adventstips!


63 kommentarer:

  1. Vilket fint hjärta! Det vill jag gärna vinna, så jag lägger en länk från min blogg.

    Till advent brukar jag gå över gatan till kommunens förråd som ligger nästan mittemot och "stjäla" lite kvistar från deras enorma tujahäck. De använder jag till att klä in en halmstomme, och den dekorerar jag med vad jag kan få tag i, det varierar från år till år. Röda band, kottar, röda bär, kanske något guldigt...
    Inte nog med att det är gratis - det luktar gott också!

    SvaraRadera
  2. GRATTIS!!!!! Följer redan din jättefina och inspirerande blogg...

    SvaraRadera
  3. Stort grattis till dina fina besökssiffror. Pyssel älskar jag så jag är förstås gärna med och tävlar, länkar hos mig.

    Kram Mia

    SvaraRadera
  4. Hej Jenny! Grattis till de 10.000! Imponerande!
    Jag vill gärna vara med i utlottningen och mitt tips gäller dryck. För att få lite variation till glöggen (som jag också älskar)brukar jag göra "Varm blodapelsindrink" från boken Den goda julen. Den innehåller blodapelsin, vaniljstång, rom, kanelstång och råsocker som värms. Mums...
    Självklart länkar jag hit. Kram

    SvaraRadera
  5. Hejsan!

    Stort grattis till dina besökare! Självklart vill jag vara med - den kransen är ju jättevacker!

    Mitt adventtips blir att baka goda saftiga lussekatter! Då känner jag att det börjar bli jul. Dels sprider sig ju den härliga doften i hela huset och dessutom är de ju sååå smaskiga! Förrra året la jag faktiskt ut recepten om jag brukar använda som jag tycker blir bra. Jag lägger länken här. För vad jag också gör då är en sats av lussekattsdegen för saffransmandelsnurror - som är väldigt populära! Det är nog mina bästa adventstips!

    http://hwitavillan.blogspot.com/2008/11/2-msten.html

    PS. Självklart har jag länkat i högerkanten på min blogg :-).

    Kram M

    SvaraRadera
  6. Vad kul att du fått så många besökare. Och en superfin krans. Ska genast gräva fram lite pysselgrejer och göra nåt liknande. Tack för inspirationen.

    SvaraRadera
  7. Adventstiden är ju lång och frågan är vad som skiljer den och julen? Börjar julen med julaftonen? Oavsett språkbruk så har jag som tradition sedan några år att samla mina vänner till julfika med hembakade kakor och julgodis i mitten av december. En självskriven del är också en lek där alla tar med en enkel julklapp. Första personen får välja ett paket. Andra kan ta det öppnade paketet eller öppna ett nytt. Tredje har tre möjligheter. Blir man av med sitt paket får man välja ett nytt eller ett öppnat paket. Beroende på hur fräck man är så tar leken olika vändningar.

    Med åren har vi blivit så många att sist fick det bli vid två tillfällen för att porslinet skulle räcka till. I år funderar jag faktiskt på att lägga ett av tillfällena på födelsedagen. Den dagen har jag tidigare gått ut och ätit, men senaste pojkvännen har ju jobbat den kvällen så traditionen har avstannat lite, så det är kanske lika bra att göra något annat då.

    SvaraRadera
  8. Grattis till 10 000!
    Du har en jättefin blogg!

    Kram
    Anna

    SvaraRadera
  9. Hittade dig precis vilken härlig blogg, grattis till alla besökare.

    Mitt tips: Är att till advent ska alla julklappar med mera vara färdiga så att jag bara kan njuta av hela decmber med allt det härliga som julen för med sig.

    Länkat har jag gjort till höger och ett inlägg blir det också.

    Kram
    Annika

    SvaraRadera
  10. Vilket fint kit du lottar ut! jag vill gärna vara med och tälva om det. Jag länkar!

    Så himla fin krans du har gjort till Agnes!

    Ha det bra!
    Kram L-L

    SvaraRadera
  11. Jag glömde ju adventstipset: jag har 4 tjocka stora blockljus och knyter siffror runt (som jag har fått från Marina), jag ställer det på en zink-plåt med mossa.

    Kram L-L

    SvaraRadera
  12. Fin krans! Naturligtvis vill jag vara med i din utlottning. Mitt tips till advent är att dekorera fina tändsticksaskar till adventsljusen. Exempel från min blogg: adventsaskar

    Allt Gott

    (Det är ingen idé att länka från min blogg eftersom den är bara min och har typ noll läsare...:-)

    SvaraRadera
  13. Grattis, du är välbesökt och jag fattar gott varför, det är väl flera än mig som tycker din blogg är flott!! Jag lagar också alltid lussikatter till advent, mitt tips är från min mormor, att ha saffran i mortel samman med en sockerbit, och sedan skölja ur sista skvätt med en tsk konjak + lite vatten, då smakar degen extra gott och blir knallgul :) Slänger med din tävling i nästa inlägg :)

    SvaraRadera
  14. Jag är gärna med och tävlar om den fina kransen! Och jag länkar i min blogg. Adventstips ja, nuförtiden vill jag ha så mycket av pyntet klart till 1:a advent så jag kan njuta sen. I år ska jag göra en ny adventsljusstake. Fyra ljuskoppar och så målar jag 1-4 med hjälp av en schablon och frostfärg. Blir det bra visar jag i bloggen framöver.

    SvaraRadera
  15. Men hallå! Vilket sött hjärta! Klart jag vill vara med och tävla - älskar ju pyssel, och jag länkar till dig och din blogg, på min blogg :)

    Advent - då blir det allt lite storstäd med putstning fönster, mycket granris både ute och inne, ljusstakarna förstås och ljusslingor ute, ingen julpynt utan mer pynt med grönt. Älskar ju Lummel och har ett bra ställe i skogen så dit skall jag gå en helg och plocka Lummel för dekoration - tror att vinkastet skall få sig lite dekoration till advent.

    Tror också att det blir till att elda i eldkorgen ute och mysa med familjen.

    Ha en bra dag, 8`)

    SvaraRadera
  16. Hur sött som helt, vill vinna ;-) ...

    Första advent så går jag, familjen, far och bror ner till julskyltningen och kikar lite... Efter den så är det alltid pepparkakor och lussekatter hemma hos oss...

    http://julhosmattssons.blogspot.com/2009/11/tavlingar-3.html

    Har länkat hit via min blogg :-)

    SvaraRadera
  17. hejsan
    vilket fint pyssel du lottar ut...
    1:a advent firar vi med lussebullar och tänder allaadvensljusstakar...pysslet innan är nog att göra fina adventsljusstakar på mitt eget juliga sätt..
    länkar i min blogg under kategorin tävlingar...
    kram lolla
    www.lollashus.blogg.se
    nor@live.se

    SvaraRadera
  18. Hej Jenny!

    Har tassat in hos dig förut utan att lämna kommentarer. Grattis till alla besökare :)

    Vill jättegärna vara med i din tävling och länkar bums!

    Mitt adventstips är att lägga granris på bron/trappen som en välkomnande dörrmatta. ser jätte trevligt ut och skyddar dessutom mot halka. Att det är gratis och miljövänligt är ju bara bonus :)

    Önskar dig en fin kväll

    Kram Viveka

    SvaraRadera
  19. Hej!
    Jag vill gärna vara med och försöka vinna det fina kranspaketet!
    Mitt tips till advent, egengjord glögg och dekorerade pepparkakor med glasyr och nonstop.
    Ett måste :)
    Länkar såklart.
    Kram Mari

    SvaraRadera
  20. Vackert kit. Vill gärna vara med. Jag har länkat på min blogg. Mitt tips är en vanlig sockerkaka men med saffran i. Perfekt om man kanske inte hinner baka så hinns det oftast med att vispa ihop en sockerkaka iallafall. Kram Lena/isis

    SvaraRadera
  21. Åh vilken fin vinst! Den skulle jag gärna vilja ha!

    Adventstips... tja, är inte så originell av mig, men en mysig fika är ju given, med glögg, (glögg-)te, pepparkakor och saffransbröd. Tända första ljuset förståss. Sen min dotter föddes 1/12 för några år sedan så brukar det bli litet inslag av barnkalas på första advent... prinsesstårtan går bra ihop med glöggen!

    Länkar i min blogg.

    Kram,
    Lena

    SvaraRadera
  22. Tjustigt hjärta! En sånt kit längtar jag efter!
    Mitt bästa tips till advent är att göra egna adventskalendrar. Jag brukar göra till alla i familjen.:) Det uppskattas!:D också får man några timmars pyssel..
    /Josse

    SvaraRadera
  23. Jag vill va med och vinna ett kit.
    Jag brukar också göra saffran-sockerkaka.,så smaskigt och lite julkänning...
    I adventsstaken brukar jag lägga lingon eller blåbärsris istället för mossa.
    hoppas nu på turen...
    gustafsson.57@hotmail.com

    SvaraRadera
  24. Hej!

    Jag vill väldigt gärna vara med i din ulottning, men har så svårt att gallra bland alla mina tips... är liksom en jul och adventsgalning som pysslar och fixar massor denna tiden på året. Men mitt bästa tips är att inventera skafferiet för att få advents och julstämning - där finns nämligen allt du behöver!!! Kryddor så som kanelstänger, stjärnanis, pommerans och kryddnejliga kan dels användas i vattenbad i en lykta för att sprida underbar doft, men även som vackra prydnader i olika adventsarrangemang tillsammans med mossa och grenar. Men det BÄSTA tipset är att ta fram GROVSALTET, och hälla det i en sockerkaksform, en mugg elelr annat vackert kärl och sticka ner ljus (perfekt om man har en massa stumpar kvar). Dels så ger grovsaltet illusionen av snö, dels så brinner inte salt! Så ljusen kan brinna ned helt och hållet utan att det är brandfarligt! Toppen - Visst?! Under dagen kommer jag med ett inlägg där jag just tipsar om detta för mina lästare. Och till din tävling har jag naturligtvis redan länkat:
    http://lurans.blogg.se/2009/november/pyssla-ihop-ett-hjarta.html

    Kram,
    Therese - Sockenvägens Söta

    SvaraRadera
  25. Hej! vilken trevlig blogg du har! Å vilket fint pris, det vill jag gärna vara med och tävla om! :)
    Mitt advent tips är att köpa några hyaciner och baka pepparkaksbiscotti till första advent...och tända MASSOR av ljus såklart!
    Jag har länkat från min blogg. Hoppas på TUR!
    Ha en trevlig vecka

    SvaraRadera
  26. Hej!
    Jag älskar kransar , så jag vill jättegärna vara med här.
    Vi brukar alltid dricka glögg, tända ljus och sätta oss runt bordet och ha julklappsrim vid advent. Superkul. =) Brukar bli ett par gånger vid advent innan julafton.
    Länkar från mig!
    Kram Verra

    SvaraRadera
  27. Hej och grattis! Åå, vilket jätefint hjärta! Det vill jag självklart vara med och tävla om=) Jag länkar därför från min blogg och mitt adventstips är att småpynta med julkryddor. Jag häller stjärnanis, kanel och torkade apelsinskivor i fina burkar och dekorerar burkarna med julband och zinkhängen eller små kvistar. Det tycker jag är lite lagom juligt när det trots allt är fyra veckor kvar till jul=)

    Kram

    SvaraRadera
  28. Grattis till det.
    Vilken bra vinst.
    Det är sådan man alltid behöver.
    Är gänra med på utlottningen även jag sällan har tur.
    Ha det gott
    annika

    SvaraRadera
  29. Glömde mitt advents tips.
    Gör fint i växthuset, tänd massor av ljus som värmer och drick varm glögg med saffranskorpor där.
    Ja du kan ju se på bloggen vad jag menar.
    annika

    SvaraRadera
  30. Hejsan!

    Jag vill så gärna vinna den superfina kransen så jag också kan ha så fint hemma hos mig.
    Mitt adventstips är att fylla skafferiet med hembakta pepparkakor och lussebullar och sen värma till en god glögg och mysa framför öppna spisen. I år ska jag även hinna får klart en adventskalender till barnen med små paket i varje "lucka" så att säga.

    Hälsningar Jenni
    jenni.ahlgren@gmail.com

    SvaraRadera
  31. Grattis till 10000! Jag vill såklart vara med i din utlottning!Länkar i min blogg.
    Mitt adventstips är att tända massor av ljus en brasa om man har den möjligheten, ute eller inne, dricka varm glögg och äta pepparkakor med ädelost eller gorgonzola. Mums! Det är jätte mysigt och gott och ger massor med adventskänsla! Kram/Therese

    SvaraRadera
  32. Hej Jenny!
    Självklart vill jag vara med och "fightas" om ditt kanonkit - en sådan krans passar ju fint var som.
    Mitt adventstips - tja, det är nog att göra en kanna gluewein och njuta av både doft och arom. Tillsammans med nära och kära är det en härlig inledning på den ljuvligaste tiden på året!
    Önskar dig en härlig helg!
    Kram
    Ann

    SvaraRadera
  33. Hei! Kom inn til deg via Mias hageliv... Mitt adventstips blir å lage litt julepynt og gavelapper sammen med barna. Jeg har laget kremmerhus av gråpapir, gavelapper av noteark, pyntet fyrstikkesker, lagd puter og tøyposer med strykemerker... Titt innom bloggen min så får du se! Jeg legger en link til konkurransen din, og håper jeg vinner det fine hjertet!

    SvaraRadera
  34. GRATTIS! :-) SÅ Himla sött hjärta! :-)
    Min familj första adventstradition är att vi samlas för fika,prat & skratt, samt för att lotta ut vem vi köper julklapp till just det året!Vi tröttnade på överkomsumtion! ;-) Så nu blir det en present som ska vara personligt för både den som köper den & den som får den!!


    Vill gärna delta i tävlingen! & Länkar!

    http://taevlingsbloggen.blogspot.com/2009/11/hjartkrans-kit-2211.html

    SvaraRadera
  35. Självklart vill jag vara med och tävla. Om jag vinner skulle hjärtat passa perfekt till vår årliga kransbindarkväll som vi har hos släktingar vid första advent. Då tillverkar vi kransar både till oss själva och för att ge bort. Att då ha med detta vackra hjärta skulle ju göra succé. Det är mitt adventstips. Hoppas på vinst! Kram

    SvaraRadera
  36. Mitt bästa adventstips är att se till att ha färdiga foton och pysselmaterial för attsedan sätta sig ner och pyssla fram fina julkort med tillsammans med barnen. Ljuvlig aktivitet i lugn och ro långt innan jul, och så roligt att inte behöva stressa med julkort som man vet att man ändå kommer att vilja dela ut eller skicka.

    SvaraRadera
  37. Jag är gärna med i din utottning!

    Mitt adventstips är att ha en liten glöggkväll med goda vänner! Huset nystädat, stjärnor och stakar i fönstren, ljus med en doft av jul, brasa och bara mys - kan inte bli bättre!

    Länkar i bloggen: http://elmida.se/wp/?p=3016

    Ha det gott!

    SvaraRadera
  38. När vi har första advent så är det en dag med en stor portion mys för hela familjen. Tända ljus, adventspaket, god frukost. Kvalitetstid med familjen helt enkelt (men ack så viktigt).

    Länkar hos mej:
    http://lindaskrypin.blogg.se/tavlingssamling/2009/november/nu-tavlar-vi-igen.html
    Kram!

    SvaraRadera
  39. vad kul med lite pussel. klart jag vill vinna. mitt tips är att göra stöket INNAN 1a advent. för hur ofta står man inte just på 1a advent å städar och byter gardiner? jo VARJE ÅR. avsätt ett par dagar innan till att stöka på så kan man ha mysigt och träffa släkt och vänner och dricka glögg och äta pepparkakor på 1a advent :)

    har såklart länkat här: http://tavlingstipsarna.blogg.se/2009/november/krans-kit.html

    mail: litenmentuff@live.com

    SvaraRadera
  40. Jag är gärna med och har länkat i tävlingsbloggen:

    http://evamar.blogg.se/2009/november/krans-22-november.html

    Förutom det vanliga att tända ljus och äta pepparkakor och kanske gå en vända på skyltsöndag brukar vi försöka besöka nära och käras gravar och tända ett ljus för dem.

    SvaraRadera
  41. Klart jag vill vara med och tävla!
    Jag vill ha mina 7-armade på plats, den för fyra stearins-ljus ska stå på köksbordet, julgardinerna ska upp i köket, och så det viktigaste, glögg, pepparkakor och grönmögelost..... mmmmmm........
    = )

    SvaraRadera
  42. Grattis till dina många besökare!
    Vilken underbar vinst och fiffigt att lotta ut det som ett kit. Sånt gillar jag!:-))
    Till advent åker ljus i mängd och parti fram. Både stakar, slingor och levande ljus. Dessutom skålar med kryddor så det doftar gott i hela huset, glögg och saffransskorpor. I år hänger jag nog upp apelsiner med nejlikor i också.Mycket doft och ljus alltså:-))
    Ha en riktigt fin vecka! Nu håller jag tummarna för att vinna kransen. Länkar såklart med bilden i min blogg!(sidebar)
    /Kram Karin

    SvaraRadera
  43. Hej!
    Vilket fint pris.
    Hoppas jag har turen nu.
    Jag länkade i min blogg med,
    http://blogg.passagen.se/bloggamer/entry/utlottning_av_krans_kit
    Till advent blir det att göra iordning avdentsljusstaken med barnen.
    Äta saffransbulle.
    Mvh/Anna-Lena

    SvaraRadera
  44. Jag är gärna med och tävlar om den fina kransen.
    Mitt tips är till de som kanske har barn. Istället för en vanlig adventskalender med bilder eller choklad, gör en egen kalender i tyg eller lådor och lägg dit egna små adventsklappar varje dag. Kanske lite nyttigare godis, någon liten leksak, klistermärke eller liknande.
    Har länkat här http://tavlings-bloggen.blogspot.com/2009/11/krans-kit.html

    SvaraRadera
  45. Jag vill vara med. Jag brukar alltid baka saffransbulle till advent. Dagens före första advent så blir det att julpynta hemma så då fylls lägenheten med tomtar och annat juligt. Och det självklaraste av allt är att göra i ordning adventsljusstaken. Jag brukar försöka göra den annorlunda varje år. Ett år har den varit fylld med nötter, ett annat med polkagrisar osv. I år ska den fyllas med tösalt för det ser ut som gnistrande snö när lågornas sken reflekteras i kristallerna.

    Vi går även på skyltsöndagen.

    Länakr: http://coolatavlingar.blogg.se/2009/november/hjartkranskit.html

    Hoppas på tur!

    SvaraRadera
  46. Vilken mysig tävling! Jag är mer än gärna med!

    Första advent har jag en liten tradition med några vänninor att vi bakar lussekatter tillsammans. Medan bullarna jäser njuter vi av årets första glögg, pepparkakor, och hemgjord italiensk panforte. Självklart ska det lyssnas på julmusik så man kommer i rätt stämning.

    Här kommer receptet på panforte: Perfekt tilltugg till glöggen! Har du förresten testat Dufvenkrooks nyhet (chili choklad). Grym!

    Panforte

    Ingredienser
    Portioner: ca 50 st

    150 g sötmandel
    75 g hasselnötter
    75 g valnötter
    3/4 tsk kanel
    1 dl vetemjöl
    1 1/2 dl honung (175 g)
    2 1/4 dl strösocker
    150 g mörk choklad (70%)
    Panforte

    Tillagningstid: Över 20 min
    Svårighetsgrad: Avancerat

    Gör så här
    1. Sätt ugnen på 150°C.
    2. Blanda sötmandel, hasselnötter, valnötter,
    kanel och vetemjöl i en skål.
    3. Värm honung och socker i en kastrull tills
    sockret smälter. Ta kastrullen från värmen och
    tillsätt choklad. Låt den smälta. Rör ner nötblandningen
    i chokladblandningen. Fördela i en
    smord form med ett tillklippt bakplåtspapper i
    botten, ca 18x 20 cm. Grädda i ca 30 minuter.
    4. Låt nougaten svalna och ta ut den ur formen.
    Skär den i bitar.

    http://husprojektet.bloggplatsen.se

    SvaraRadera
  47. Åh!
    En sådan skulle jag vilja hänga på min dörr i trappuppgången!

    Jag har länkat i min julblogg:
    http://julaftonsmorgon.blogg.se/2009/november/vinn-en-julig-krans.html

    Ett adventstips, hmm.. På första advent dricker jag alltid julmust och äter pepparkakor med grönmögelost på! JÄTTEGOTT!

    Kram / Elin

    SvaraRadera
  48. Så klart jag vill ha chans på att vinna detta hjärta :-)
    Till advent vill jag besöka en julmarknad eller julauktion, helst båda.
    Det ger den första stämningen och inspirationen att julstöka hemma.

    K:MIA

    SvaraRadera
  49. Underbar tävling (och blogg)!
    Till advent brukar jag trycka in nejlikor i en apelsin och hänga upp i ett fint rött band i fönstret. Doften som sprids är underbar!

    Mvh Therese

    tostberg.blogg.se

    SvaraRadera
  50. Har även länkat i min blogg =)

    http://tostberg.blogg.se/tavlingar/2009/november/lingon-hjarta-22-november.html#comment

    SvaraRadera
  51. Grattis till så många besökare! Fast det är väl inte så konstigt så fin som den är =) Mitt tips är att tända många levande ljus och äta pepparkakor och mandariner. Mycket mer än så behöver då inte jag för att komma i rätt stämmning...

    SvaraRadera
  52. Jag vill gärna vara med och tävla och har länkat.

    Till första advent, eller rättare sagt 1 december, gör jag i ordning en kalender till barnen. Smågrejerna har jag tröttnat på för länge sedan, så vi har en aktivitetskalender istället. Det kan vara att baka pepparkakor, göra julpyssel, måla disktrasor, grilla korv, göra nejlikeapelsiner, gå till simhallen, titta på film från när barnen var små m.m. m.m.

    //Linda

    SvaraRadera
  53. Åh Grattis till så många besökare! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Något vi brukar göra till första advent är att baka lussebullar och pepparkakor! Sen myser vi ner i soffan framför en mysig film och brasa och äter lite gott! =)

    Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/november/vinn-ett-hjartkrans-kit.html#comment

    Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

    Ha det så bra!
    /Jessica

    SvaraRadera
  54. Hej
    Jag vill jättegärna vara med & tävla. Länkar ifrån min blogg & min adventstips är att till första advent baka pepparkakor, dricka god glögg & bara mysa. Mvh Titti

    SvaraRadera
  55. Åh så fin! :)

    Självklart vill jag vara med och tävla och jag hoppas på tur eftersom den 22:a november är min födelsedag. :)

    Mitt tips är.... eftersom jag fyller den 22:a november så brukar jag se till att ha hunnit baka både lussekatter och pepparkakor tills dess. Det brukar uppskattas när jag bjuder på det lite så där innan advent och sen är det skönt att slippa tänka på det i December då man har så mycket annat att tänka på. ;)

    Kram
    M I N D I

    Länkar här:
    http://mynumbertwo-mindi.blogspot.com/

    SvaraRadera
  56. Hej! Deltar gärna!!! I min familj firas 1a advent sedan urminnestider med att fika till en pepparkakscheesecake!! MUMS! länK:

    http://soedermalmskan.blogspot.com/2009/11/hjarta-2211.html

    SvaraRadera
  57. Gratulerer med alle 10000. Du har en fantastisk blogg.
    Mitt adventtips er: Jeg setter meg ned i ro og fred og skriver ned alle ting jeg egentlig IKKE trenger å gjøre fram til jul. Altså skriver en ANTISTRESS-liste.

    Hilsen Fama
    anihaarb@online.no

    SvaraRadera
  58. Jättefin krans så jag är gärna med och tävlar. Till första advent dricker vi årets glögg och äter pepparkakor medans vi sätter upp julstjärnor och stakar. Ute pyntas ljuslyktor med mossa och kottar och utanför dörren läggs granris.
    Har länkat i högerspalten på min blogg.

    SvaraRadera
  59. Vill gärna vara med i tävlingen. Mitt bästa adventstips är ostbollar som är helt underbara till glöggen. ta philidefiaost,ädelost och riven västerbottenost som du rör ihop till bollar och innan servveringen rullar runt i pepparkakssmulor.

    tessan

    SvaraRadera
  60. Hej! Vilken superfin blogg du har! Det är så bra med utlottningar när bloggare länkar till andras bloggar för då hittar man nya, härliga bloggar :). Mitt adventstips är att baka Leilas superduper härligt mumsiga saffransskorpor, recept hittar du/ni här: http://recept.nu/1.124222/leila_lindholm/kaka/mjol/mammas_supergoda_saffransskorpor. De är helt grymma! Jag länkar till tävlingen från mig blogg. Du får gärna kika in till mig om du vill! :) Kram fån Nettan i Röda radhuset

    SvaraRadera
  61. Åh vilket fint pysselset. Klart jag vill vara med och tävla. Länkar till min blogg.

    Till första advent brukar vi ha grötfrukost med sambons bröder och familjer. Sen ska det bakas pepparkakor och drickas glögg. Vi brukar kunna vara 10-15 st som ses denna dag.

    // pakullen.blogspot.com

    SvaraRadera
  62. Koka kola med barnen! och givitvis mys!

    Kram MB

    SvaraRadera
  63. Hej jag vill gärna vara med och tävla om det trevliga kranskitet. Skulle passa jättebra i mitt fönster. Till advent vill jag ha massor av gröna kvistar, hyacinter, levande ljus och saffransbröd.Har ingen blogg men lämnar min mailadress.
    hälsningar
    gunbritt.johnsson@spray.se

    SvaraRadera